ΕΠΣ Θράκης: Σκόραρε δις ο Τρούπκος και ξέφυγε από τους Λιόπα και Νάνο! Ο πίνακας των σκόρερ στην Α’ Κατηγορία

Αρκετά τέρματα 25 στον αριθμό είχαμε και στην 19η αγωνιστική της Α’ Θράκης με τον Κώστα Τρούπκο της πρωτοπόρου Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου να ξεφεύγει και να βρίσκεται στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ.

Ο Ημαθιώτης εξτρεμ (φώτο θέματος) σκόραρε και σε αυτή την αγωνιστική δυο φορές και έφτασε τα 19 τέρματα ξεφεύγοντας τέσσερα από τον Χαλκιδικιώτη μεσοεπιθετικό Στέλιο Λιόπα της Αναγέννησης Παγουρίων που είχε ρεπό αυτή την αγωνιστική. Τρίτος με 14 γκολ είναι ο Ζήσης Νάνος της Δόξας Γρατινής που δεν σκόραρε και στην νέα γκέλα της ομάδας του με το Κόσμιο, ενώ στην τέταρτη θέση με 13 τέρματα βρίσκεται ο Θεσσαλονικιός επιθετικός Παναγιώτης Βουνίδης της Ελπίδας Σαπών που ξαναβρληκε δίχτυα και ο Καλαματιανός Γιάννης Κουτσουρόπουλος του Κοσμίου.

Στα 12 τέρματα και έκτος έπεσε ο Κώστας Πάνος του Σπάρτακου Αγίων Θεοδωρων που αγωνίστηκε αφού η ομάδα του είχε ρεπό, ενω στα 11 ανέβηκε ο Δημήτρης Τριαντόπουλος της Ελπίδας Σαπών με τα τέσσερα γκολ του κόντρα στις Ελπίδες.

Δέκα γκολ έχουν ο Φώτης Ξενάκης της Γρατινής που σκόραρε κόντρα στο Κόσμιο και ο Θωμάς Γεωργαντζάς της Ελπίδας Σαπών, ενω στα εννέα έμειναν οι Σκουτέλιας και Βασίλης Γιώτης της Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου.

Οχτώ τέρματα έχει ο Βαγγέλης Ευαγγέλου του Πόντου Θρυλορίου και επτά ο Δημήτρης Ανδρίκου του Κομψάτου Πολυάνθου.

Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΡΕΡ (ΣΕ 19 ΑΓΩΝΕΣ):

19 ΓΚΟΛ: Τρουπκος (Δοξα Ν. Σιδηροχωριου)

15 ΓΚΟΛ: Λιόπας (Αναγέννηση Παγουρίων)

14 ΓΚΟΛ: Νάνος (Δόξα Γρατινής)

13 ΓΚΟΛ: Κουτσουρόπουλος (ΠΑΟ Κοσμίου)
Βουνίδης (Ελπίδα Σαπών)

12 ΓΚΟΛ: Πάνος (Σπάρτακος Αγ. Θεοδώρων)

11 ΓΚΟΛ: Τριαντόπουλος (Ελπίδα Σαπών)

10 ΓΚΟΛ: Ξενάκης (Δόξα Γρατινής)
Γεωργαντζάς (Ελπίδα Σαπών)

9 ΓΚΟΛ: Σκουτέλιας, Γιωτης (Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου)

8 ΓΚΟΛ: Ευαγγέλου (Πόντος Θρυλορίου)

7 ΓΚΟΛ: Ανδρίκου (Κομψάτος Πολυάνθου)