Β’ Εθνική: Aνώτερη η Ροδόπη επικράτησε της Βασίλισσας στο θρακιώτικο ντέρμπι στο ΔΑΚ Κομοτηνής

Στο ντέρμπι της Θράκης η ομάδα της Ροδόπης ήταν ανώτερη και επικράτησε της Βασίλισσας με 3-1 στο ΔΑΚ Κομοτηνής.

Το σκορ άνοιξε με το ξεκίνημα σχεδόν του αγώνα στο 2ο λεπτό όταν η Ραχμανίδου συνεργάστηκε με την Μπαμπαλή που βγήκε απέναντι στην Ξανθιώτισσα τερματοφύλακα Πάρδη και πλάσαρε εύστοχα για το 1-0.

Λίγο πριν συμπληρωθεί το δεκαπεντάλεπτο η Ηλιάδη πέρασε μια κάθετη μπαλιά στην Καραντζίκου που πλάσαρε για το 2-0 μόλις στο 14ο λεπτό, σκορ που έμεινε μέχρι την ανάπαυλα.

Στο β’ μέρος το σκηνικό ίδιο και γνώριμο με τις γηπεδούχες να χάνουν ευκαιρίες με τις Καραντζίκου και Πατεράκη, ενώ η ομάδα της Ξάνθης προσπάθησε με κάποια στημένα να απειλήσει χωρίς αποτέλεσμα.

Στο 52ο λεπτό οι Ξανθιώτισσες μείωσαν το σκορ καθώς η Κυριαζίδου έφυγε στην αντεπίθεση και πλάσαρε την Κοκκίνη για το 2-1.

Μετά το γκολ της Βασίλισσας οι παίκτριες της Ροδόπης πίεσαν και έχασαν αρκετές φάσεις, με αποκορύφωμα το δοκάρι σε σουτ της Πατεράκη.

Στο 87ο λεπτό η Ροδόπη καθάρισε την υπόθεση τρίποντο καθώς μετά από φάση διαρκείας η νεοεισερχόμενη Σημανταράκη εκμεταλλεύθηκε την αναμπουμπούλα και πλάσαρε εύστοχα για το τελικό 3-1.

Διαιτητές: Χρηστίδου, (Καλογεράκης-Σιδηρόπουλος)

ΡΟΔΟΠΗ 87 (Περιβολοπούλου): Kοκκίνη, Σακκά, Παπαδοπούλου (78’ Σημαντηράκη). Ηλιάδη, Τράκα, Ραϊνάκη, Καραντζίκου, Μπαμπαλή, Πατεράκη (88′ Εμινε Νουρ), Αντωνιάδου (65’ Κουρλού), Ραχμανίδου (78’ Γιαννακοπούλου).

ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ (Αλεξούδης): Πάρδη, Μαυρομάτη, Σταύρου, Χατζηαντωνίου, Σαρή, Κυριαζίδου (89’ Μαστού), Καζαντζίδου, Αλεώνη (46’ Αγγελακούδη), Σκουμπρή, Χαραλαμπίδου, Σαμαρά.