ΕΠΣ Έβρου: Απίστευτο «fair play» από τον Ηλία Μπακιρτζόπουλο πρόεδρο της Θράκης Φερών

Σε μια σπάνια κίνηση για τα ελληνικά δεδομένα προέβει ο πρόεδρος της Θράκης Φερών, Ηλίας Μπακιρτζόπουλος.

Συγκεκριμένα στο παιχνίδι της Τετάρτης 22 Φεβρουαρίου για την Γ’ Φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου η Θράκη Φερών υποδέχτηκε τη Νίκη Απαλού την οποία απέκλεισε στη διαδικασία των πέναλτι και πέρασε στην επόμενη φάση.

Ωστόσο στο συγκεκριμένο παιχνίδι, έγινε κάτι το σπάνιο για τα ελληνικά δεδομένα. Ο πρόεδρος της Θράκης Φερών, Ηλίας Μπακιρτζόπουλος μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας των πέναλτι και ενώ η ομάδα του είχε πάρει την πρόκριση δεν πήγε να πανηγυρίσει. Αντιθέτως έσπευσε να παρηγορήσει τον παίκτη της Νίκης Απαλού που είχε αναλάβει την εκτέλεση του τελευταίου πέναλτι για την ομάδα του και το έχασε (φωτό από το fb της Θράκης Φερών).

Στην συνέχεια ακολούθησαν το παράδειγμα του και οι παίκτες της ομάδας και συνεχάρησαν τους παίκτες της Νίκης Απαλού για το ποδοσφαιρικό ήθος και πάθος τους!

Συγκεκριμένα όσα αναφέρει η ομάδα:

«Απίστευτο fair play από τον πρόεδρο της “ΘΡΑΚΗΣ ΦΕΡΩΝ” Μπακιρτζοπουλου Ηλία, στον αγώνα της 3η σ φάσης αγωνιστικής κυπέλου με την “ΝΙΚΗ ΑΠΑΛΟΥ”. Μετά την διαδικασία των πέναλτι, ενώ προκρίθηκε η ΘΡΑΚΗ ΦΕΡΩΝ, ο πρόεδρος της ομάδας μας έσπευσε να παρηγορήσει παίκτη της ΝΙΚΗΣ ΑΠΑΛΟΥ και δεν πανηγύρισε με την δίκη του ομάδα. Στην συνέχεια ακολούθησαν το παράδειγμα του και οι παίκτες της ομάδας μας και συνεχάρησαν τους παίκτες της ΝΙΚΗΣ ΑΠΑΛΟΥ για το ποδοσφαιρικό ήθος και πάθος τους! Καλή συνέχεια στην ομάδα μας, στην επόμενη φάση του κυπέλλου».