Super League: Συνεχίζει να «βυθίζεται» ο Λεβαδειακός – Βγήκε αλλαγή στο ημίχρονο ο Μεχία

Ατρόμητος και Λεβαδειακός αναμετρήθηκαν σε έναν αγώνα που και οι δύο ήθελαν τους τρείς βαθμούς. Ο Ατρόμητος για να συνεχίσει να παλεύει την είσοδο στην εξάδα και ο Λεβαδειακός για να έχει καλύτερη συγκομιδή βαθμών στα play out. Στο τέλος η ομάδα του Κόλμαν κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0.

Σε έναν αγώνα με αρκετές ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο ημίχρονο με γκολ του Ροτάριου έπειτα από ασίστ του Γκονάλεζ στο 33ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ο προπονητής του Λεβαδειακού Γιάννης Πετράκης προχώρησε σε δυο αλλαγές θέλοντας να αλλάξει την εικόνα του αγώνα. Έτσι ο πρώην παίκτης της Ξάνθης και του Πανθρακικού Αλφρέδο Μεχία έδωσε την θέση του στον Σκβάρκα και ο Παναγιώτου στον Βήχο.

Τα πράγματα δεν πήγαν όμως όπως τα σχεδίασε ο Έλληνας τελικός. Ο Λεβαδειακός έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Βήχου στο 58′ και οι πιθανότητες μειώθηκαν. Το σκορ δεν άλλαξε ως το τέλος του αγώνα και έτσι οι «Περιστεριώτες» πήραν τους τρείς βαθμούς.

Ο Ατρόμητος με τη νίκη αυτή βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας έχοντας 28 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ομάδα που «κυνηγάει», τον Άρη. Ο Λεβαδειακός από την άλλη έμεινε στους 13 βαθμούς και την 13η θέση και την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει εντός έδρας τον Παναιτωλικό.

Τα highlights του αγώνα:

youtu.be