Σιώπης για τον σεισμό στην Τουρκία: «Είμαστε όλοι άνθρωποι, οι Έλληνες πάντα θα βοηθούν τους Τούρκους»

Μπορεί ο φονικός σεισμός στην Τουρκία και την Συρία να «πάγωσε» το Τουρκικό πρωτάθλημα όμως η Τραμπζονσπόρ των Σιώπη και Μπακασέτα αγωνίζεται αύριο Πέμπτη με την Βασιλεία για το Europa League. Ο Έλληνας αμυντικός μέσος κάλεσε τους φιλάθλους να αγοράσουν εισιτήρια για τον αγώνα και τα χρήματα που θα μαζευτούν θα πάνε όλα στους πληγέντες του σεισμού.

Ο Εβρίτης ποδοσφαιριστής σε δηλώσεις του ανέφερε, «Λυπάμαι πολύ για τον σεισμό. Δεν υπάρχουν πολλά να πεις για το παιχνίδι, θα παίξουμε ως Τουρκία. Η Τουρκία θα δείξει ότι είναι μια γροθιά. Ζητώ από τους οπαδούς μας να αγοράσουν εισιτήρια, να είναι μαζί μας. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στους σεισμόπληκτους. Εύχομαι να είναι δυνατές οι οικογένειες που χτύπησε ο σεισμός».

Επίσης, αναφέρθηκε και στην βοήθεια των Ελλήνων προς την Τουρκία, «Είμαστε όλοι άνθρωποι, είμαστε όλοι ίσοι. Μπορεί να είμαστε δύο διαφορετικές χώρες, αλλά πιστεύω πως μοιάζουμε. Οι κουλτούρες μας είναι παρόμοιες. Οι Έλληνες πάντα θα είναι έτοιμοι να βοηθήσουν τους Τούρκους. Συγκινήθηκα πολύ από αυτές τις εικόνες».