Γ’ Εθνική: Άλλη ομάδα το 2023 η Αλεξανδρούπολη άγγιξε την νίκη με τον Νέστο Χρυσούπολης αλλά ισοφαρίστηκε με πέναλτι στο φινάλε

Πολύ κοντά στην πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα έφτασε η Αλεξανδρούπολη στα Αγίασμα Καβάλας κόντρα στον ενισχυμένο Νέστο Χρυσούπολης του Νίκου Κεχαγιά ωστόσο ισοφαρίστηκε δις και σε 2-2 με πέναλτι στο φινάλε και έτσι ελπίζει να την πετύχει την Τετάρτη στο φιναλε το πρώτου γύρου.

Οι Εβρίτες προηγήθηκαν στο 48′ με γκολ του Νίκου Γκαϊδατζή στο 48′ με τους καβαλιώτες να ισοφαρίζουν στο 62′ με τον Γκατσολάρι σε 1-1. Ο Νέστος πίεσε για την ανατροπή αλλά η Αλεξανδρούπολη στο 72΄ έκανε το 1-2 με τον Γιώργο Κυριζάκη που πέτυχε το πρώτο του γκολ με την νέα του ομάδα. Οι Καβαλιώτες προσπάθησαν για την ισοφάριση και το καταφεραν στο 88′ με πέναλτι του Αργεντινού Φρανκο Σέι που νλικησε τον καταπληκτικό στον αγώνα Κασκαντάμη με τους φιλοξενούμενους να αμφισβητούν την ανατροπή που καταλόγισε ο Τσοπουλίδης.

Η Αλεξανδρούπολη έτσι έφτασε στους 3 βαθμούς με την παραμονή να μοιάζει ένα μικρό θαύμα αλλά τους Εβρίτες να δείχνουν τελευταία πως δεν θα χαρίσουν τίποτα σε κανένα υποδεχόμενοι του ουραγό Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου την Τετάρτη και τον πανθρακικό την Κυριακή. Από την άλλη ο ενισχυμένος Νέστος που θα αντιμετωπίσει στην Καβάλα τον Βύρωνα την Τετάρτη έφτασε τους 12 βαθμούς και επέστρεψε στα ασχημα αποτελέσματα μετά από καιρό μειώνοντας ωστόσο την διαφορά του από την σωτηρία.

Διαιτητές οι Τσοπουλίδης από την ΕΠΣ Ξάνθης και οι Ζαχαριάς, Παπαδόπουλος της ΕΠΣ Σερρών.

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ (Κεχαγιάς): Νομικός, Γκολουμπιτς, Πανταζής, Αδαμίδης, Τουρσίδης, Ράνος, Λουμου, Γκατσολάρι, Σει, Μενίκου, Μυφτάρι.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ (Ζαπαρτίδης): Κασκαντάμης, Δορουγιδένης, Τζατζανάς, Σωτηράκης, Παπαγεωργίου (60′ Παπάζογλου), Τσιεγγελίδης (65′ Τοπάλι), Αγγ. Πατσιώρας, Ευθυμιάδης (85′ Ντέμπροβα), Κυριζάκης, Κ. Πατσιώρας, Γκαϊδατζής.