Κομοτηνή: «Βολές» κατά Χρήστου Μέτιου και Ιωάννη Τζαμπάζη από την «Περιφερειακή Σύνθεση»

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε η «Περιφερειακή Σύνθεση» με τον επικεφαλής της Χριστόδουλο Τοψίδη με επιθέσεις τόσο στον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο, όσο και στον προέδρο της ΔΕΕΠ Ροδόπης της ΝΔ, Ιωάννη Τζαμπάζη.

Η ανακοίνωση:

«Ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ροδόπης Γιάννης Τζαμπάζης απείλησε με “διαγραφές” όσους και όσες δεν στρατευτούν ως υποψήφιοι/ες με την παράταξη Μέτιου καθώς όπως είπε “δεν μπορεί άνθρωποι οι οποίοι έχουν φτιαχτεί, έχουν κερδίσει από τη Νέα Δημοκρατία, έχουν προβληθεί από τη Νέα Δημοκρατία, να βγαίνουν απέναντι στο επίσημο κόμμα. Αυτό δεν θα το ανεχθεί ούτε η ΔΕΕΠ, ούτε η κυβέρνηση”. Το αν ο κος Τζαμπάζης μεταφέρει κυβερνητική θέση, αυτό μένει να αποδειχθεί. Όμως, ο αυταρχισμός με τον οποίο συμπεριφέρεται και εκφέρει δημόσιο λόγο είναι τουλάχιστον απαράδεκτος και φυσικά καταδικαστέος».

Επίσης, ο κ. Τοψίδης αναφέρει:

«Αυτές οι πρακτικές που επιχειρούν να εφαρμόσουν ο τοπικός πρόεδρος και ο περιφερειάρχης, αποδεικνύουν περίτρανα την ανικανότητα Μέτιου να πείσει ανθρώπους να τον ακολουθήσουν διά της ευθείας οδού, αφού το έργο που έχει να επιδείξει είναι μηδενικό».