Θρήνος στο οπαδικό κίνημα της Ξάνθης – «Έφυγε» ξαφνικά στα 40 του ο Θεόφιλος Τσαλίκης, τον βρήκε νεκρό η μητέρα του

Με συλλυπητήρια μηνύματα για τον ξαφνικό θάνατο του 40χρονου Θεόφιλου Τσαλίκη έχουν γεμίσει από το πρωί τα social media των κατοίκων στην Ξάνθη, στο άκουσμα της είδησης πως ο γνωστός και ιδιαίτερα αγαπητός άνδρας εντοπίστηκε νεκρός.

Η 40χρονος δεν προσήλθε στον χώρο εργασίας του τη Δευτέρα (30/01) το πρωί, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για τον εντοπισμό του, ενώ λίγες ώρες αργότερα εντοπίστηκε μέσα στο σπίτι του νεκρός. Οπως μάλιστα μετέφερε στο τηλεοπτικό κανάλι Next ο Πάνος Παπαδόπουλος στην μεσημβρινη εκπομπή του, τον βρήκε νεκρό η ίδια του η μητέρα όταν έσπευσε να δει γιατί δεν απαντούσε ο γιος της στα τηλέφωνα.

Η οπαδική εκπομπή των φίλων του ΑΟΞ «Ασπρο Κόκκινο» το βράδυ της Δευτέρας ασχολήθηκε εκτενώς με την ξαφνική απώλεια του Θεόφιλου Τσαλίκη (φωτό), αφού ήταν και γνωστός για τα οπαδικά του αισθήματα για την ομάδα της Ξάνθης μετέχοντας σε τοπικούς συνδέσμους οπαδών (Rebels, Xanthifans) και ακολουθώντας μάλιστα και αρκετές εκδρομές στα εκτός έδρας παιχνίδια της ομάδας του ΑΟΞ (με πιο χαρακτηριστική εκείνη στα Γιάννενα που δεν επετράπη η είσοδος στους Ξανθιώτες οπαδούς).

«Ψέμα, ψέμα! Καλό παράδεισο αδερφέ, καλή αντάμωση» έγραψε στα social media ένας φίλος του. «Γιατί ρε αδερφέ μου γιατί τόσο νωρίς γιατί πες μου. Ό,τι και να πω είναι λίγο καλό παράδεισο και καλή αντάμωση εκεί επάνω θα ξανά βρεθούμε στο γήπεδο αδερφέ» είναι ένα από τα δεκάδες συλλυπητήρια μηνύματα για τον 40χρονο. 

«Συλλυπητήρια στους οικείους του. Α ρε φίλε Θεόφιλε μας άφησες νωρίς καλό παράδεισο να έχεις και καλή αντάμωση να έχουμε» είναι ένα άλλο από τα δεκάδες συλλυπητήρια μηνύματα στα social media των ανθρώπων που γνώριζαν τον 40χρονο, ο οποίος εργαζόταν ως υδραυλικός αλλά είχε ασχοληθεί και ως ασφάλεια σε νυχτερικά κέντρα της πόλης της Ξάνθης και ήταν ιδιαίτερα γνωστός σε όλη την πόλη. 

Στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρός κλήθηκε και έσπευσε η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες επήλθε ο θάνατός του. Οπως πάντως μεταδίδει το XanthiNea, «από τα έως τώρα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η Αστυνομία δεν φαίνεται να προκύπτει ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και οι έρευνες στρέφονται σε πιθανά παθολογικά αίτια»

Η εξόδιος ακολουθία ανακοινώθηκε ότι θα γίνει στη μία το μεσημέρι της Τρίτης στα Νεκροταφεία Ξάνθης.