Super League: Από το κακό στο χειρότερο η Λαμία του Παντελίδη, ηττήθηκε και από τον ουραγό Ιωνικό εκτός έδρας

Ο Ιωνικός πήρε την πρώτη νίκη στο 2023 στο ντεμπούτο του Μιχάλη Γρηγορίου στον πάγκο της ομάδας. Οι Νικαιώτες νίκησαν τη Λαμία εκτός έδρας και έβαλαν φωτιά στην ουρά της Super League.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο σκορ, χωρίς καν να έχουν τελική προσπάθεια στο παιχνίδι. Ο Σάκιτς έκανε γλυκιά εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά στο 19ο λεπτό και ο Μπεχαράνο στην προσπάθειά του να απομακρύνει την μπάλα με το κεφάλι την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.

Η Λαμία που ήταν ανώτερη στο πρώτο μέρος προσπάθησε να βρει το γκολ της ισοφάρισης, όμως ο Ιωνικός ήταν αυτός που βρήκε το γκολ με το απίθανο τέρμα του Βαλεριάνου. Ο Έλληνας μπακ πήρε την μπάλα από τα δεξιά και με απίθανη ψιλοκρεμαστή σέντρα-σουτ έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Σαράνοφ, που δεν μπόρεσε να απομακρύνει την μπάλα.

Στο δεύτερο μέρος του αγώνα ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε με τη Λαμία να προσπαθεί να πετύχει ένα γκολ που θα την επαναφέρει στη διεκδίκηση του παιχνιδιού, αλλά δεν μπόρεσε να δημιουργήσει πολλές καλές ευκαιρίες, με το 2-0 να μένει μέχρι το τέλος.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, ο Ιωνικός ανέβηκε στους 11 και πλησίασε τον Λεβαδειακό που έχει 13, αλλά και τους Φθιωτούς που έχει 12 βαθμούς.