Α2 Ανδρών: Οι ελλείψεις και η ατυχία στέρησαν τη νίκη από τον Έβρο Σουφλίου απέναντι στον Μακεδονικό

Ο Έβρος Σουφλίου γνώρισε την εντός έδρας ήττα από τον Μακεδονικό στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής.

Ένα παιχνίδι για γερά νεύρα και πολλές εναλλαγές συναισθημάτων παρακολούθησαν όσοι παραβρέθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στο Σουφλί.

Στο πρώτο σετ ο Έβρος Σουφλίου ήταν συνέχεια μπροστά στο σκορ έχοντας απόσταση ασφαλείας, μονάχα στο τέλος λίγο προβλημάτισαν αλλά το κέρδισαν με 25-23.

Το δεύτερο ήταν ένα σετ που φίλαθλοι δεν θα ήθελαν να τελειώσει ποτέ καθώς οι δύο ομάδες έπαιξαν καταπληκτικό παιχνίδι με εναλλαγές στο σκορ. Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν πάλι να προηγούνται με 7-4 αλλά τους φιλοξενούμενους να περνούν λίγο μπροστά με 15-16. Από το 20-20 είχαμε συνέχεια εναλλαγές στο σκορ με τις δύο ομάδες να διεκδικούν ισάξια το σετ, μέχρι που φτάσαμε στο 32-34 υπέρ του Μακεδονικού που έκανε το 1-1.

Το τρίτο σετ ξεκίνησε όπως το πρώτο με τους γηπεδούχους να είναι συνέχεια μπροστά στο σκορ, με τον Μακεδονικό να περνάει λίγο μπροστά αλλά μετά από τις καλές επιθέσεις των Ιάσονα Αλεξούδη και Σταύρου Μούχλια πήγε το σετ στο 25-21 και 2-1 υπέρ τους.

Τέταρτο ήταν το πιο καθοριστικό σετ για τις δυο ομάδες. Οι παίκτες του Λάμπη Μπαμπαλιούτα Επίσης κάποια λάθος σερβίς και αβίαστα λάθη του Σουφλίου, έφεραν το 22-25 και τα σετ στο 2-2.

Έχοντας τη ψυχολογία με το μέρος τους, οι παίκτες του Μακεδονικού μπήκαν δυνατά στο τάι μπρέικ με 3-5 αλλά οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και η αλλαγή τερέν τους βρήκε μπροστά με το ισχνό 8-7. Έπειτα κάποια λάθη από την πλευρά τους έδωσαν την ευκαιρία στον Μακεδονικό να περάσει μπροστά και πάλι ώσπου στο τέλος να πανηγυρίσουν τη νίκη με 11-15.

Οι ελλείψεις δύο βασικών παικτών αλλά και η ατυχία στα καθοριστικά σημεία στέρησαν από τους παίκτες του Νίκου Μούχλια τη νίκη απέναντι στον Μακεδονικό του Λάμπη Μπαμπαλιούτα.

Τα σετ: 25-23, 32-34, 25-21, 22-25, 11-15.

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Νίκος Μούχλιας): Σταυρόπουλος, Σταθέλος, Μούχλιας, Ιασ. Αλεξούδης (c), Ζιώγας, Κων. Αλεξούδης, Σαρδανίδης (λ), Τάσιου, Μπαρμπούδης, Μανουκιάν.

Την Κυριακή στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι του πενθήμερου «φωτιά» ο Έβρος Σουφλίου ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει την ουραγό ομάδα του Πανοράματος. Την επόμενη αγωνιστική θα παίξει πάλι εκτός έδρας, αυτή τη φορά στην Ξάνθη αντιμετωπίζοντας τον Ερμογένη ενώ ο Μακεδονικός θα φιλοξενήσει την ΕΑ Λαρίσης.