Η συνεργασία της Upiria με την MG-Sports και οι επαφές στην Κομοτηνή για τον αθλητικό τουρισμό

Η ομάδα της Upiria επεκτείνει την συνεργασία της με την Γερμανική MG-Sports επενδύοντας στην προώθηση του Ελληνικού αθλητικού τουρισμού. Η Γερμανική εταιρεία ειδικεύεται στην πώληση τουριστικών πακέτων σε ποδοσφαιρικές ομάδες και αθλητικούς ομίλους για την προετοιμασία τους πριν την αγωνιστική σεζόν.

Οι εκπρόσωποι των δύο εταιρειών πραγματοποίησαν περιοδεία σε Θράκη, Θεσσαλία και Μακεδονία όπου είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν ξενοδοχεία, αθλητικές εγκαταστάσεις και να συναντηθούν με εκπροσώπους ιδιωτικών επιχειρήσεων και δημοσίων φορέων από τομείς του τουρισμού και του αθλητισμού σε Βόλο, Κατερίνη, Θεσσαλονίκη, Ξάνθη, Κομοτηνή και Αλεξανδρούπολη.

Οι εκπρόσωποι των εταιρειών επισκέφθηκαν τις πόλεις της Θράκης και συναντήθηκαν στην Αλεξανδρούπολη με τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Θράκης και διευθύνοντα σύμβουλο του Ramada Thraki Palace, Απόστολο Παλακίδη, στην Κομοτηνή βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του Πανθρακικού μαζί με τον πρόεδρο της ομάδας Μπάμπη Σάκαρη και στην Ξάνθη συναντήθηκαν και είχαν ξενάγηση από τον διευθυντή του ξενοδοχείου Le Chalet  Δήμο Τζώρτζη.

Λίγα λόγια για την Upiria:

Η Upiria συνδυάζει την πολυετή εμπειρία στον κλάδο του τουρισμού με το πάθος για ταξίδια και τεχνολογία. Η καινοτόμα εφαρμογή έχει ως επίκεντρο τις τουριστικές δραστηριότητες και ως στόχο να μηδενίζει τις «αποστάσεις» μεταξύ των επαγγελματιών και των «εραστών» των ταξιδιών. Η Upiria προσφέρει στους παρόχους τουριστικών δραστηριοτήτων ένα εργαλείο να προωθούν τις υπηρεσίες τους, να συνάπτουν σχέσεις συνεργασίας με άλλες εταιρείες του κλάδου αλλά και να επικοινωνούν με τους υπάρχοντες και πιθανούς πελάτες.

Πηγή: xronos.gr