Super League: Ισόπαλοι Παναιτωλικός και ΠΑΣ στο Αγρίνιο – Καμίνσκι και Παναγιώτου άφησαν ανθοδέσμη στη μνήμη οπαδού του Παναιτωλικού

Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα δεν έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης για 80 λεπτά στην εναρκτήρια μονομαχία της 19ης αγωνιστικής της Super League, ωστόσο στο τελευταίο κομμάτι του ματς πέτυχαν από ένα γκολ και αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1.

Ο Παναιτωλικός πήρε το προβάδισμα στο σκορ με τον Ντουάρτε στο 82ο λεπτό. Έπειτα από βαθιά μπαλιά ο Πέδρο έπιασε μια κεφαλιά και ο Πορτογάλος με ένα υπέροχο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Ματσιέκ Καμίνσκι βρίσκεται μαζί με τον γιο του στο γήπεδο του και μάλιστα ο Αμερικανοπολωνός επιχειρηματίας άφησε μαζί με τον Φώτη Κωστούλα και τον Γιώτη Παναγιώτου μια ανθοδέσμη στη μνήμη ενός οπαδού του Παναιτωλικού.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ανέστης, Μαλής, Μλάντεν (46′ Μάρτενσον), Λάρσον, Χουχούμης, Λιάβας, Ντίας, Κολοβός (72′ Μπουζούκης), Σενγκέλια (88′ Χατζηθεοδωρίδης), Μόρσεϊ (81′ Ντουάρτε), Καρέλης (81′ Πέδρο).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Τσιντώτας, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πήλιος, Καραχάλιος, Τζίνο, Ριένστρα (71′ Νίνης), Τζίμας (86′ Λώλης), Παμλίδης, Μπάλαν (λ. τρ. 81′ Σταματελόπουλος).