Ανακοινώθηκε επίσημα αλλά παραμένει στα… χαρτιά η αντικατάσταση του ταρτάν στο Δημοτικό Στάδιο της Ασπίδας Ξάνθης

Στα χαρτιά παραμένει ακόμα η ατικατάσταση του ταρτάν το γήπεδο της Ασπίδας Ξάνθης, εξαιτίας της οποίας η ιστορική ποδοσφαιρική ομάδα έχει ξενιτευθεί στο γήπεδο του αιωνίου αντιπαλου Ορφέα ενώ έχουν σταματήσει και οι προπονήσεις των ομάδων στίβου σε αυτό.

Το θεμα απασχόλησε διαδικτυακό γκρουπ της Ξάνθης αλλά και την εφημερίδα “Μαχητής” που ανέδειξε την ανάρτητη του Νεκτάριου Ορφανίδη που απευθυνόμενος στον Δήμαρχο Τσέπελη και τον Μάκη Δάγκα, θέτει μια σειρά από ερωτήματα για το ταρτάν του Δημοτικού Σταδίου της Ασπίδας Ξάνθης («που εγκαινιάστηκε, αποδείχθηκε ωστόσο… “μούφα”», όπως σχολιάζει ο “Μαχητής”)!

Αναλυτικά η αυτούσια την ανάρτηση:

«-Νεκτάριος Ορφανίδης: Χαίρετε εκλεκτοί! Καλή χρονιά με υγεία σε όλες και όλους! Υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση ή έστω και άτυπη για το πότε θα αντικατασταθεί το ταρτάν του δημοτικού σταδίου της Ασπίδας, ώστε τα παιδιά μας να αθλούνται με σωστές υποδομές, χωρίς κίνδυνο τραυματισμών και να απολαμβάνουν ποιοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις; Σκάφτηκε όλος ο περιβάλλων χώρος και μείναμε ως συνήθως εκεί. Υπάρχει χρονοδιάγραμμα εκτέλεσης εργασιών; Ρήτρες κλπ μη έγκαιρης αποπεράτωσης; Επισκεφτηκαμε, όχι πολύ μακριά από εδώ άλλους  δήμους και εντυπωσιαστήκαμε από την ποιότητα των αθλητικών εγκαταστάσεων… Πολύ κρίμα για την πόλη μας…
-Νίκος Γ. Ορφανίδης: Ας επισκεφθούν την Ελευθερούπολη…
Μια μικρή πόλη, που είναι έτη φωτός μπροστά απ’ την πόλη μας.
-Klio Nikolaidou: Μέχρι να φτάσουν οι εκλογές έχουμε ακόμη».