ΕΠΣ Έβρου: Οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής για τους αγώνες των προηγούμενων αγωνιστικών

Ανακοινώθηκαν από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Έβρου οι ποινές των ποδοσφαιριστών, αξιωματούχων ομάδας και σωματείων των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων του Έβρου.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά τις αποφάσεις που πήραν:

ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ

1) Ματσουκατίδης Α. – ΑΕΚ Μάκρης – 1 κόκκινη, 1 αγωνιστική

ΠΟΙΝΕΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

1) Μη τέλεση αγώνα ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ Κ-10 με υπαιτιότητα του φιλοξενούμενου σωματείου ΘΡΑΚΗ ΦΕΡΩΝ στις 07/01/2023 καθώς δεν προσήλθε στο γήπεδο για ν’ αγωνιστεί την προκαθορισμένη ημέρα και ώρα. Ο αγώνας κατακυρώνεται υπέρ του σωματείου ΑΟ ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ με σκορ 3-0. Ο εν λόγω αγώνας δεν προσμετράται για έκτιση ποινών ποδοσφαιριστή ή αξιωματούχων του σωματείου ΘΡΑΚΗ ΦΕΡΩΝ.
Σύμφωνα με το άρθρο 17 παρ.3 του ΚΑΠ το εν λόγω τμήμα Κ-10 ΘΡΑΚΗ ΦΕΡΩΝ αποβάλλεται από το Πρωτάθλημα ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ Κ-10 αγωνιστικής περιόδου 2022-2023 καθώς δεν έχει αγωνισθεί σε 3 αγώνες.

2) Μη τέλεση αγώνα ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ Κ-12 με υπαιτιότητα του φιλοξενούμενου σωματείου ΑΟ ΤΥΧΕΡΟΥ στις 08/01/2023 καθώς δεν προσήλθε στο γήπεδο για ν’ αγωνιστεί την προκαθορισμένη ημέρα και ώρα. Ο αγώνας κατακυρώνεται υπέρ του σωματείου ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ με σκορ 3-0. Ο εν λόγω αγώνας δεν προσμετράται για έκτιση ποινών ποδοσφαιριστή ή αξιωματούχων του σωματείου ΑΟ ΤΥΧΕΡΟΥ.
Σύμφωνα με το άρθρο 17 παρ.3 του ΚΑΠ το εν λόγω τμήμα Κ-12 ΑΟ ΤΥΧΕΡΟΥ αποβάλλεται από το Πρωτάθλημα ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ Κ-12 αγωνιστικής περιόδου 2022-2023 καθώς δεν έχει αγωνισθεί σε 3 αγώνες.