Super League: Άνετη επικράτηση του Άρη στην επιστροφή Μάντζιου ως αντίπαλος επί του Αστέρα του βασικού Μουνάφο

Το βράδυ της Κυριακής στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Άρης υποδέχθηκε τον Αστέρα Τρίπολης του άλλοτε «Θρακιώτη» Χουάν Μουνάφο, στο δεύτερο ματς του κόουτς Άκη Μάντζιου στο πάγκο των Αρκάδων.

Οι Θεσσαλονικείς άνοιξαν από νωρίς το σκορ, αφού στο 19′ ο Μανού Γκαρσία λίγο έξω από τη περιοχή έκανε ένα συρτό σουτ που μπέρδεψε τον Παπαδόπουλο και κατέληξε στα δίχτυα του για το 1-0.

Οι κίτρινοι στο 32′ διπλασίασαν τα τέρματά τους, όταν Γκρέι και Ντάριντα συνδυάστηκαν ωραία, με τον τελευταίο να βγάζει τη παράλληλη πάσα από τη μικρή περιοχή προς το δεύτερο δοκάρι και τον Φαμπιάνο να σπρώχνει τη μπάλα προ κενής εστίας. Στο 90′ ο Άρης έκανε διαμόρφωσε και το τελικό 3-0 με ένα γκολ του Καμάτσο που μπήκε στο παιχνίδι ως αλλαγή.

Να αναφερθεί πως ο Άκης Μάντζιος στην επιστροφή του στο Χαριλάου χειροκροτήθηκε από το κόσμο κατά την είσοδο του στο γήπεδο πριν το παιχνίδι.

ΑΡΗΣ (Άλαν Πάρντιου): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Μαζικού, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Ντάριντα ( 77′ Ιτούρμπε), Ετέμπο, Μαντσίνι, Μανού Γκαρσία (65′ Νταμπό), Ματέο Γκαρσία, Γκρέι (70′ Καμάτσο).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Άκης Μάντζιος): Παπαδόπουλος, Καστάνιο, Ζουκάνοβιτς, Άλβαρεζ, Κάρμονα, Ιγκλέσιας, Μουνάφο (86′ Κωστέας), Μπερτόλιο (46′ Γκαρντάφσκι), Κρέσπι (86′ Καπίγια), Σίτο (76′ Ριέρα), Τιλίκα.