Γ’ Εθνική: Έφαγε τέσσερα γκολ σε 20 λεπτά και μπήκε με το… αριστερό στο νέο έτος ο Ορφέας Ξάνθης στο Παραλίμνι

Βαριά ήττα με 5-1 από τον Απόλλωνα Παραλιμνίου γνώρισε ο Ορφέας Ξάνθης στην πρώτη αναμέτρηση του νέου έτους για τον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνική.

Οι Ξανθιώτες ήταν ανταγωνιστικοί στο πρώτο εικοσάλεπτο, ωστόσο από εκεί και μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους τα πράγματα έγιναν… εφιαλτικά. Στο 22ο λεπτό οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο σκορ με με τον Καρυοφύλλη και δεν σταμάτησαν εκεί.

Μέσα σε τρία λεπτά ο Τσελίδης αρχικά στο 29′ και ο Γεωργιάδης στο 32′ ανέβασαν τον πήχη του σκορ στο 3-0, ενώ η ανάπαυλα έκλεισε στο 4-0 χάρη στο γκολ του Ελέζι στο 38ο λεπτό.

Η αναμέτρηση κρίθηκε ουσιαστικά από το πρώτο μέρος, με τον Ορφέα να πετυχαίνει το γκολ της τιμής στο 51ο λεπτό με έυστοχο χτύπημα πέναλτι του Ιωαννίδη μειώνοντας σε 4-1.

Το τελικό 5-1 για τους Σερραίους διαμόρφωσε ο στο 74ο λεπτό ο συνήθης ύποπτος Κοσμάς Γκέκας.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΟΥ (Καραμπετάκης): Γκαϊδατζάκης, Κιουτσεκτσίδης, Τσομαχασβίλι (46′ Μαλανδρής), Κουτζαβασίλης, Τζελίδης (76′ Νικολαίδης Κ.), Γκούμας (46′ Νομικός), Γεωργιάδης (46′ Ζιάκας), Καρυφύλλης (71′ Πέτρου), Γκέκας, Ελέζι, Τζαμπέγια.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ (Χατζημεστής): Γεωργούσης, Αμανατίδης, Τζαμπάζ Χακή, Παπαστεφάνου, Παπαδόπουλος, Μαυρόπουλος, Ιωαννίδης, Κριεζής, Κουκουρίγκος (80′ Τανούζι), Τσάκαλος (46′ Καλαϊτζόπουλος), Πασχαλάκης.