Ο Ντέμης Νικολαΐδης για τις καθυστερήσεις στην Λεωφόρο: «Το ματς στη Λεωφόρο είχε διάρκεια 20 λεπτά λιγότερα από το Καραϊσκάκη»

Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε τις καθυστερήσεις στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ παρουσιάζοντας τους χρόνους των αγώνων με το παιχνίδι στη Λεωφόρο να διαρκεί 20′ λεπτά λιγότερο από τα υπόλοιπα.

Στο παιχνίδι του Παναθηναικού με τον ΟΦΗ τα κενά διαστήματα είχαν διάρκεια 55 λεπτά και 17 δευτερόλεπτα, ενώ στο παιχνίδι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Αστέρα Τρίπολης τα κενά διαστήματα έφτασαν τα 35 λεπτά και 39 δευτερόλεπτα. «Στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού δεν είχαμε πολλά φάουλ, άρα ούτε και πολλές διακοπές. Και όμως, είχαμε 55 λεπτά νεκρού χρόνου από τα 104 που παίχτηκαν με τις καθυστερήσεις. Δηλαδή ο χρόνος που παίχτηκε ποδόσφαιρο ήταν μόνο 49 λεπτά. Μπορούμε να βρούμε παιχνίδια με 45 λεπτά νεκρού χρόνου, αλλά τα 55 είναι αρκετά σπάνιο», τόνισε ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Τέλος, ο Αλεξανδρουπολίτης παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ζήτησε από τον σύνδεσμο των ποδοσφαιριστών να πάρει θέση και να ζητήσει από τους αθλητές να σταματήσουν το θέατρο με σκοπό να εξαπατήσουν τους αντιπάλους τους.