Δίνει το Υπουργείο Εργασίας στον Ραζβάν Λουτσέσκου ο Αλέξης Τσίπρας αν γίνει κυβέρνηση γιατί «είναι δυναμικός και τα σπάει»

Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, μίλησε σε συνέντευξή του στους betarades για ποδόσφαιρο και όχι μόνο.

Σε μια ερώτηση του Θοδωρή και του Αριστοτέλη για τα υπουργεία που θα έδινε στους προέδρους των μεγάλων ομάδων, έκανε την απαραίτητη ντρίμπλα. Τελικά έδωσε πέντε υπουργεία στους πέντε προπονητές, από Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Αρη.

Πιο συγκεκριμένα, στον προπονητή του Παναθηναϊκό, Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα έδινε το υπουργείο Παιδείας ή το Υπουργείο Οικονομικών. Στον Αλμέιδα, προπονητή της ΑΕΚ, θα έδινε το υπουργείο Ενέργειας. Στον προπονητή του Ολυμπιακού, Μίτσελ, θα έδινε το Υπουργείο Εξωτερικών επειδή είναι κοσμοπολίτης, ενώ στον Αλαν Πάρντιου, τεχνικό του Αρη, θα έδινε το Υπουργείο Πολιτισμού γιατί είναι πολιτισμένος. Τέλος, στον προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, θα έδινε το Υπουργείο Εργασίας γιατί «είναι δυναμικός και τα σπάει» όπως είπε.

Το στιγμιότυπο μετά το 58:00: