Προβληματισμός στις ομάδες της Θράκης! Σε ώρα τελικού Μουντιάλ το ντέρμπι της Ασπίδας με τον Αρίων Ξάνθης και η αναμέτρηση του ΓΑΣ στο Ανατόλια

Συνεχίζεται η δράση στον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής το ερχόμενο Σαββατοκύριακο με την 11η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου.

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο ντέρμπι της Ξάνθης ανάμεσα στην Ασπίδα και τον Αρίωνα στο Εύμοιρο, ενώ ο ΓΑΣ Κομοτηνή έχει δύσκολη αποστολή μέσα στο Ανατόλια με στόχο τη νίκη και την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου στην 1η θέση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αγωνιστική δράση πέφτει πάνω στον τελικό του Μουντιάλ ανάμεσα στην Αργεντινή και τη Γαλλία το απόγευμα της Κυριακής στις 17:00, γεγονός που προβληματίζει τόσο τους ανθρώπους και τους παίκτες των ομάδων, όσο και τους φιλάθλους που αφενός θέλουν να παρακολουθήσουν την αγαπημένη ομάδα της πόλης τους, αφετέρου όπως είναι φυσιολογικό δεν θέλουν να χάσουν λεπτό από τον τεράστιο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiSportS μάλιστα, γίνονται προσπάθειες σε συνεννόηση με την Ομοσπονδία για ενδεχόμενη αλλαγή ώρας σε μερικά από τα παιχνίδια της Κυριακής.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα και οι διαιτητές:

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ
6ος ΟΜΙΛΟΣ – 11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, Ώρα 17:00, Κλειστό Ευμοίρου: Ασπίδα Ξάνθης – Αρίων Ξάνθης (Ντόντης-Μιχέλης, Σαλικίδης)
Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, Ώρα 17:00, Κλειστό Ανατόλια: Κολλέγιο Ανατόλια – ΓΑΣ Κομοτηνή (Λαδάς-Θεοδωρίδης, Τσιρτσιμάλης)
Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, Ώρα 17:00, Κλειστό Βασιλικών: Βασιλικά Θεσσαλονίκης – Απόλλων Καλαμαριάς (Κώνης-Δώνης, Αναστασίου)
Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, Ώρα 17:00, Κλειστό Αμπελοκήπων: Ελπίδα Αμπελοκήπων – ΚΑΟ Δράμας (Χρυσάφης-Τοπαλίδης, Λαζαρίδης)
Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, Ώρα 17:00, Κλειστό Πολύγυρου: ΑΟ Γαλάτιστας – ΚΑΟ Χαλκιδικής (Νέδογλου-Καντζουρίδης, Ιωαννίδου)
ΡΕΠΟ: Ρούπελ Σιδηροκάστρου