Κύπελλο Ελλάδος: Σκοράρει κατά ριπάς ο «δαιμονισμένος» Κοσμάς Γκέκας αλλά το Παραλίμνιο έμεινε στο 2-2 κόντρα στον Άγιο Νικόλαο του Μελισσόπουλου

Σε ένα όμορφο ματς με τέσσερα τέρματα και δυο φιλαράκια τον Κοσμά Γκεκα και Αλέξανδρο Μελισσόπουλο γνωστά από την Ξάνθη να μονομαχούν για ποιανού από τους δυο … ερασιτεχνική ομάδα θα γίνει η πρώτη στα χρονικά που θα περάσει στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, Απόλλωνας Παραλιμνίου και Αγιος Νικόλαος έμειναν στο 2-2.

Ο Απόλλων του Κοσμά Γκέκα προηγήθηκε δυο φορές τον Γκέκα σε δαιμονιώδη φόρμα να σκοράρει για 7η φορά σε τρια σερί ματς σε 15 ημέρες, αλλά ο φιλόδοξος Άγιος Νικόλαος του Αλέξανδρου Μελισσόπουλου που δεν σκόραρε σε δευτερο σερί αγώνα ισοφάρισε ισάριθμές φορές και έχει ένα μικρό πλεονέκτημα στην δυνατή του έδρα στο όμορφο Λασίθι.

Στο 11΄ ο Γκέκας άνοιξε ,ε πλασέ το σκορ για τους Σερράιους, με τους Κρητικούς να ισοφαρίζει στο 17΄ με σουτ του Μηνά από λάθος του Γκούμα. Οι γηπεδούχοι μετά το γκολ απείλησαν ξανά στο 41′ και πάλι με τον Γκέκα, όμως αυτή τη φορά ο Γιαγκιόζης ήταν σε ετοιμότητα και έδιωξε. Στο 62΄ ο Γκέκας κέρδισε πέναλτι και ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση, κάνοντας το 2-1 από τα 11 βήματα με τον ΑΟΑΝ να ισοφαρίζει στο 76′ με άπιαστο σουτ του Σέχου, που ένα πεντάλεπτο πριν είχε μπει στο γήπεδο ως αλλαγή.

Πολύ καλός ήταν για τον Απόλλωνα ο πρωην γκολκίπερ του Άρη Αβάτου Γιώργος Νομικός που κράτησε όρθιους τους Σερραίους, προς το φινάλε, ενω αλλαγή αγωνίστηκε από το 80′ ο επίσης πρωην του Αβάτου Κώστας Καρατλίδης.