Μουντιάλ 2022: Οι προβλέψεις των Θρακιωτών για τα δυο τελευταία νοκάουτ ματς της «φάσης των 16»

Με τους αγωνες Μαρόκο – Ισπανία και Πορτογαλία – Ελβετία ολοκήρώνεται το βράδυ η φάση των 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Οπως καθε πρωι το ThrakiSportS σας παρουσιαζει τις προβλέψεις των Θρακιωτων οπως καταγραφονται στο ThrakiSportS World Cup Predictor:

Μαρόκο – Ισπανία: Μεγάλο φαβορί η Ισπανία για τη μεγάλη πλειοψηφία της παγκόσμιaς κοινότητας του Superbru. To 78% ποντάρει στο διπλό της φούριας ρόχα ενώ ένα 14% βλέπει άσσο τυο γειτονικου Μαρόκου και 8% ισοπαλία, άρα ότι η πρόκριση θα κριθεί στην διαδικασία των πέναλτι. Στο ThrakiSportS Predictor ποντάρει στη νίκη της Ισπανίας το 66%, ένα 6% βλέπει νίκη του Μαροκου και ένα 28% ισοπαλία. Πιο δημοφιλές σκορ το 1-2 και ακολουθουν το 1-1, το 0-2 και το 0-3.

Πορτογαλία – Ελβετια: μεγάλο φαβορί η Πορτογαλία για τη μεγάλη πλειοψηφία της Παγκόσμιας κοινότητας του Superbru. Το 77% ποντάρει σε νίκη της ομάδας του Φερνάντο Σάντος και του Κριστιάνο Ρονάλντο, ένα 13% ποντάρει στην ισοπαλία και μόλις το 10% στο διπλό της Ελβετίας. Στο ThrakiSportS Predictor μολις δυο παικτες ποντάρουν σε νικη της Ελβετία και ενα 16% στην ιστοπαλια. Το 77% βλέπει νίκη της Πορτογαλίας. Πιο δημοφιλές σκορ το 2-1 και ακολουθούν τα 2-0 και 1-0.