Γ’ Εθνική: Προβληματίζει η Αλεξανδρούπολη μετά και την νέα ήττα με κάτω τα χέρια από το Παραλίμνιο! Χατ τρικ ο Γκέκας για τους Σερραίους

Μια ακόμη κακή εμφάνιση πραγματοποίησε η Αλεξανδρούπολη που στο χειρότερο ξεκίνημα της τετραετούς ιστορίας της στην Γ’ Εθνική και ηττήθηκε με 0-3 στο «Φωτης Κοσμάς» από τον Απόλλωνα Παραλιμνίου που είχε πρωταγωνιστή με το χατ τρικ που πέτυχε τον πρωην φορ του Άρη Αβάτου Κοσμά Γκέκα.

Στο 29′ ο Κεσουδάκης μετά από τραγικό λαθος αφού δεν μπλόκαρε την μπάλα και επιπόλαια την έσκασε στο έδαφος έχασε την κατοχή και ανέτρεψε τον Γκέκα με το Ξανθιωτη διαιτητή Δρακίδη να δίνει πεναλτι στο οποίο ευστόχησε ο Κοζανιτης επιθετικός κάνοντας το 0-1. Στο 38′ παλι ο Γκέκας θα περάσει σε αντεπίθεση τον Κεσουδάκη που άργησε να βγει από την εστία του κάνοντας το 0-2.

Στο β’ ημίχρονο αν και τα πράγματα ήταν δύσκολα ο Νίκος Ουσταμπασίδης ρίσκαρε κάνοντας τρεις αλλαγές στο ημίχρονο μήπως και γίνει ότι και με τον Αγροτικό Αστερα. Ωστόσο στο 47′ ο Απολλωνας είχε με τον Καραμπατάκη οριζόντιο δοκάρι στο 47′ με τους Εβρίτες να απειλούν ελάχιστα. Αντίθετα στο 68′ και πάλι ο Γκέκας με το έκτο του τέρμα στο πρωτάθλημα που τον φέρνει μόνο πρώτο στον πίνακα των σκόρερς μετά από σουτ του Παπαδόπουλου η μπαλα θα βρει το καθετο δοκαρι μετά και από παρεμβαση του ο Κεσουδάκης, αλλά αυτή θα χτυπήσει στην επαναφορά στην πλατη του και θα φτάσει στον φορμαρισμένο επιθετικό του Νίκου Καραμπετάκη που με πλασε σε κενό τέρμα έκανε το τελικό 0-3. Στο 80′ ο Γκαϊδατζής είχε ένα καλο σουτ που δεν ανησύχησε τον πρώην κήπερ του Αβάτου Γιώργο Νομικό (ως αλλαγή αγωνίστηκε ακόμα ένας πρωην παίκτης του Αβάτου ο Κώστας Καρατλίδης).

Την επόμενη Κυριακή ο Απολλωνας Παραλιμνίου έχει ρεπό, ενω η Αλεξανδρούπολη που θα πρέπει να ενισχυθεί το Γενάρη στην θέση του τερματοφύλακα και του φορ, θα αντιμετωπίσει στην Καβάλα τον Βύρωνα και θέλει θετικό αποτέλεσμα αφού ήδη βρίσκεται το -5 από την παραμονή.

Διαιτητές οι Ξανθιώτες Δρακίδης, Εμίν Κεχαγιά και Σπάρταλης, με τους Εβρίτες να ζητάνε ένα πέναλτι στην αρχή της αναμέτρησης.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ (Ουσταμπασίδης): Κεσουδάκης, Παπαγεωργίου (46′ Μαλτέζος), Τσιεγγελίδης (46′ Μωραΐτης), Λίτσιος, Μπαρμπαγιάννης, Κ. Πατσιώρας, Ευθυμιάδης (46′ Μουρατίδης), Αμπραχαμιάν, Γκαϊδατζής, Παπάζογλου, Καρακασίδης (70′ Ράλλης).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ (Καραμπετάκης): Γ. Νομικός, Τσομαχασβίλι, Γάκης, Κωνσταντινίδης, Γκούμας, Γεωργιάδης (73′ Ζιάκας), Καραμπατάκης (86′ Μπόμπορας), Γκέκας (86′ Ιωαν. Νομικός ), Πέτρου (73′ Καρατλίδης), Παπαδόπουλος, Τζαμπέγια.