Μουντιάλ 2022: Οι προβλέψεις των Θρακιωτών για τους τρεις αγωνες της Δευτέρας

Με τρια παιχνίδια συνεχίζεται την Δευτερα το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου, μετά την φαντασμαγορική τελετή έναρξης της Κυριακής και το πρώτο παιχνίδι που βρήκε το Εκουαδόρ να κερδίζει με 2-0 το Κατάρ.

Στις 18:00 το απόγευμα ολοκληρώνεται η πρώτη αγωνιστική στον 1ο Ομιλο με την αναμέτρηση ανάμεσα στην Ολλανδία και την Σενεγάλη. Η συντριπτική πλειοψηφια της παγκόσμιας κοινότητας του Superbru το 84% βλέπει επικράτηση των Οράνιε ενώ το 12% βλέπει ισοπαλια και μολις το 4% νίκη τη Σενεγάλης. Σε σχέση με τους συμμετέχοντες στον διαγωνισμό του ThrakiSportS, η αλήθεια είναι ότι το ποσοστό προβλέψεων για νίκη τς Ολλανδίας φτανει το 93% ενω το 7% βλεπει ισοπαλια και κανενας νικη των Αφρικανων. Πιο δημοφιλές σκορ ειναι το 2-1 υπέρ της Ολλανδίας και ακολουθει το 2-0.

Νωρίτερα στις 15:00 η Αγγλία αντιμετωπίζει το Ιράν και θεωρείται για τους περισσότερους το απολυτο φαβορί. Το 98% της παγκοσμιας κοινότηας του Superbru βλέπει νικη της Αγγλιας, κοντα το 2% ισοπαλια και κατω απο 1% εκτιμα οτι θα κερδισει η ομάδα των Περσών. Σε σχέση με τους συμμετέχοντες στο ThrakiSportS World Cup Predictor αξιζει να σημειωθεί ότι δεν υπάρει ούτε ένας παικτης που να ποντάρει σε διαφορετικό αποτέλεσμα σε σχέση με τη νίκη των Λιονταριών. Το πιο δημοφιλές σκορ ειναι το 2-0 και ακολουθει το 1-0.

Για τον ίδιο όμιλο, στις 21:00 εχουμε και την αναμέτρηση ΗΠΑ – Ουαλία, που δείχνει να είναι το πιο αμφίρροπο της βραδιάς. Βεβαια και εδω περιπου οι μισοι συμμετέχοντες στο ThrakiSportS World Cup Predictor βλεπουν ενα αποτέλεσμα και αυτο ειναι η ισοπαλια. Απο εκει και πέρα, οι υπολοιποι ειναι μοιρασμενοι με το 25% να βλεπει νικη των Αμερικανων και το αλλο 25% νικη των Ουαλών. Αντιστοιχα περιπου και τα ποσοστα στην παγκοσμια κοινοτητα με το 44% να βλεπει ισοπαλια και τα ποσοστα σε άσσο και διπλο και μοιραζονται απο 28%. Δημοφιλεστερο σκορ το 1-1 και ακολουθει το 2-1 για τις ΗΠΑ και το 1-0 για την Ουαλια.