Βράβευσε τον «δάσκαλο» Κυλίτση ο Άθλος! Συγκλόνισε με την επιθυμία του: «Όταν πεθάνω θέλω να με θάψετε στην Ορεστιάδα»

Ένας “φίλος από τα παλιά” βρέθηκε ξανά μετά από χρόνια στην Ορεστιάδα και βραβεύθηκε πριν το παιχνίδι ανάμεσα στον Άθλο και τον Παναθηναϊκό.

Σε μία συγκινητική στιγμή μιας ακόμη μεγάλης βραδιάς του βόλεϊ στο νέο κλειστό γυμναστήριο «Ν. Σαμαράς» ο αγαπημένος πρώην αθλητής του ΑΟ Ορεστιάδας και μέχρι πρότινος προπονητής των αναπτυξιακών τμημάτων της Ελπίδας Αμπελοκήπων Γιάννης Κυλίτσης, θυμήθηκε ξανά τις μεγάλες εποχές του εβρίτικου βόλεϊ, γνωρίζοντας την αποθέωση από την κερκίδα!

Στο περιθώριο της αναμέτρησης της 5ης αγωνιστικής της Volley League Άθλος Ορεστιάδας-Παναθηναϊκός, ο πιστός αυτός “στρατιώτης του ελληνικού βόλεϊ”, βραβεύτηκε από τον πρόεδρο του ΤΑΑ Άθλος Ορεστιάδας, Γιώργο Τσολακίδη, που του απένειμε τιμητική πλακέτα για την προσφορά του στο βόλεϊ και στην πόλη της Ορεστιάδας.

Αξίζει να σημειωθεί πως έπειτα από 51 χρόνια στα γήπεδα ο “δάσκαλος” αυτός του ελληνικού βόλεϊ, είπε “αντίο” στο φιλέ, λόγω σοβαρού οικογενειακού θέματος.

Τους Εβρίτες μάλιστα τους συγκλόνισε ακόμα περισσότερο δηλώνοντας λίγο μετά, κατά την διάρκεια της τηλεοπτικής μετάδοσης της ΕΣΑΠ ότι έχει ήδη ζητήσει από τον δήμαρχο Ορεστιάδας Βασίλη Μαυρίδη όταν έρθει η μακάβρια ώρα να φύγει για το αιώνιο ταξίδι, να έχει ως τελευταία κατοικία την Ορεστιάδα.