Ισοφάρισε την επίδοση των Ρότσα και Ουζουνίδη τη σεζόν 1994-95 ο Παναθηναϊκός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Ο Άρης ήταν έτοιμος να γίνει η πρώτη ομάδα που θα έπαιρνε βαθμό κόντρα στον Παναθηναϊκό στη φετινή Super League 1, αλλά τελικά στο 92′ ο Σπόραρ έδωσε στους πράσινους την 9η νίκη τους σε ισάριθμες αγωνιστικές, πράγμα που σημαίνει ότι ισοφάρισαν την καλύτερη επίδοση της ιστορίας τους, την οποία είχαν κάνει το 1994-95 με τον Χουάν Ραμόν Ρότσα στην τεχνική ηγεσία.

Τότε ήταν ο Βάντσικ στο τέρμα, οι Καλλιτζάκης και Ουζουνίδης στην άμυνα, ο Μπορέλι στο κέντρο, ο Δώνης εξτρέμ, ο Βαζέχα στην επίθεση. Τώρα, είναι ο Μπρινιόλι στο τέρμα, ο Σένκεφελντ στην άμυνα, ο Ρούμπεν στο κέντρο, ο Αϊτόρ εξτρέμ, ο Σπόραρ στην επίθεση. 

Αυτές οι δύο ομάδες μοιράζονται πλέον το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα. Το 9×9 είχε κάνει τότε η ομάδα του Ρότσα και στο τέλος της σεζόν πανηγύριζε όχι μόνο την κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά το νταμπλ, αφού είχε πάρει και το κύπελλο.

Το 9×9 έχει κάνει τώρα και αυτή του Γιοβάνοβιτς, η οποία κατέκτησε πέρυσι το κύπελλο, άρχισε με αισιοδοξία τη σεζόν και τελικά θεωρείται, όσο νωρίς κι αν είναι, πρώτο φαβορί αυτή τη στιγμή για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, το οποίο ο Παναθηναϊκός κυνηγάει από το 2010. Θα τα καταφέρει φέτος; Θα φανεί στην πορεία. Αν, πάντως, η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, τότε κανείς δεν μπορεί να τους κατηγορήσει επειδή στη Λεωφόρο είναι αισιόδοξοι.