Την ώρα της συνάντησης του Χατζημεστή ανακοίνωσαν οι XanthiFans το δικό τους κάλεσμα για το μέλλον του ΑΟΞ

Για την άλλη Τετάρτη 2 Νοεμβρίου ανακοίνωσαν οι XanthiFans ότι θα πραγματοποιηθεί το δικό τους κάλεσμα για το μέλλον του ΑΟΞ.

Λίγο μετά τις 9:00 το βράδυ και ενώ δεν είχε ολοκληρωθεί καλά – καλά η συνάντηση που διοργανώθηκε από τον Ορφέα Ξάνθης στο Σαλέ, ανέβηκε στο facebook από τους XanthiFans (που εμφανώς σνόμπαραν αυτήν την εκδήλωση) η ημερομηνία και ωρα διεξαγωγης της δικής τους εκδήλωσης.

Συγκεκριμένα αναναφέρονται στην διοργάνωση εκδήλωσης για την άλλη Τεταρτη 2 Νοεμβρίου στις 6.00 το απόγευμα με την επωνυμια «Πρωτοβουλία Φιλάθλων ΑΟΞ». Οπως έγινε γνωστό από μέλη των XanthiFans, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Αμφιθέατρο και κεντρικός ομιλητής θα είναι ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Ψωμάς.

Ουσιαστικά θα γίνει μια διαλογική συζήτηση αναφορικά με το μέλλον του ΑΟΞ, όπου ως ΑΟΞ θα πρέπει να μην θεωρούμε μόνο την ΠΑΕ για την οποία άλλωστε είναι αναπόφευκτες βάσει νόμου ο εξελίξεις και δρομολογούνται ή θα δρομολογηθούν το προσεχές διάστημα, αλλά πρωτίστος ο Ερασιτέχνης που αποτελεί και το μήλον τις έριδος.