Οι ξεχωριστές βραβεύσεις στο 2ο τουρνουά «Νίκη Εφραιμίδου» σε ανθρώπους που τίμησαν την ομάδα του Εθνικού

Σε ένα ωραίο τουρνουά είχαμε την βράβευση τεσσάρων ανθρώπων που πρόσφεραν τα πάντα για την ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και ιδίως στο χώρο του βόλεϊ.

Ο πρώτος που τιμήθηκε ήταν ο κ. Στράτος Μαρασλής για την πολυετή προσφορά του στο τμήμα βόλεϊ του Εθνικού και γενικά στο χώρο του βόλεϊ όπου είχε διατελέσει πρόεδρος της ΕΣΠΕΘΡ. Η πλακέτα του δόθηκε από τον αντιπεριφερειάρχη κ. Δημήτρη Πέτροβιτς.

Μετά δόθηκε τιμητική πλακέτα στα παιδιά του εκλιπόντος Χρήστου Καλούδη που υπήρξε τόσο αθλητής του συλλόγου όσο και θερμός υποστηρικτής του, Την πλακέτα έδωσε η κα. Ελένη Ιντζεπελίδου αντιδήμαρχος Οικονομικών Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Συνέχεια στις βραβεύσεις πήρε αυτή του κ. Αθανάσιου Κασαμπαλή που ξεκίνησε ως αθλητής του Εθνικού, προπονητής σε τμήματα του συλλόγου διαφόρων ηλικιών, πρώην διεθνής φορώντας την φανέλα με το εθνόσημο στην Εθνική ανδρών και . Η βράβευση έγινε από τον πρόεδρο της ΕΣΠΕΘΡ-ΑΝ.ΜΑΚ κ. Ειρήναρχο Κεμανετζή.

Για το τέλος η βραδιά επιφύλασσε την ξεχωριστή βράβευση στην κυρία «Νίκη Ευφραιμίδου» που ήταν το τιμώμενο πρόσωπο για την μεγάλη προσφορά της στο χώρο του Εβρίτικου βόλεϊ. Την πλακέτα παρέλαβαν ο γιος της με τις εγγονές της από την κα. Όλγα Γκούβερ έφορο και μέλος της ομάδας και τον κ. Γιώργο Πασσιά αντιπρόεδρο του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.