Σοβαρό τροχαίο με τραυματία αθλητή στην Ορεστιάδα έξω από το Εργοστάσιο Ζαχάρεως – Διακομίζεται στη Θεσσαλονίκη

Τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι της Τρίτης 11 Οκτωβρίου στην εθνική οδό έξω από το Εργοστάσιο Ζάχαρης στην Ορεστιάδα.

Οι πληροφορίες που μετέφερε το radioevros αναφέρουν ότι στο τροχαίο εμπλέκεται μια μηχανή με ένα ΙΧ φορτηγάκι, ενώ προστέθηκε ότι υπάρχουν δύο τραυματίες, οι οδηγοί των οχημάτων.

Η Τροχαία, ασθενοφόρα και οι αρμόδιες αρχές έσπευσαν στο σημείο, αναμεσα τους και ο ίδιος ο διοικητής της Τροχαίας Ορεστιάδας προκειμένου να διευθετήσει την κυκλοφορία που αποκαταστάθηκε λίγο αργότερα, αφού πρώτα καθαρίστηκε το οδόστρωμα ώστε η κίνηση να διεξάγεται κανονικά.

Στο νοσοκομείο του Διδυμοτείχου διακομίστηκαν οι δύο τραυματίες με την κατάσταση του μοτοσυκλετιστή να κρίνεται πιο σοβαρή.

Ο νεαρός, που σύμφωνα με το radioevros εργάζεται στα σώματα ασφαλείας και ασχολείται ενεργά με τον αθλητισμό, παρουσιάζει κατάγματα σε πόδι, γνάθο και λεκάνη με κάποια εξ αυτών να κρίνονται σοβαρότερα γι’ αυτό και αναμένεται να διακομιστεί σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, ίσως ακόμα και μέσα στην ημέρα για πιο εξειδικευμένη περίθαλψη των τραυμάτων του.