Αδειάζει το απουσιολόγιο Παπαματθαιάκη ενόψει Πανθρακικού

Χωρίς τον Αουρέλ Γκέτσι θα υποδεχθεί τον Πανθρακικό για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος ο Αλμυρός, καθώς ο τραυματισμός του δεν του επιτρέπει να αγωνιστεί και θα χρειαστεί να επανεξεταστεί για να διευκρινιστεί ακριβώς το διάστημα της αποχής του.

Ο Αλμυρός, συνέχισε το Σάββατο την προετοιμασία του για το παιχνίδι της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, με τον Μανώλη Παπαματθαιάκη να βλέπει και πάλι τον Άντερσον Μπάνβο να συμμετέχει κανονικά σε φουλ ρυθμούς, ενώ αντιθέτως, εκτός έμεινε και πάλι ο Αουρέλ Γκέτσι, που σε μία φάση της προπόνησης της Πέμπτης (06/10) αποκόμισε ένα αιμάτωμα και τον ταλαιπωρεί.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του grandsport, εκτός προπόνησης έμεινε και ο Ξενοκτιστάκης, που αισθάνθηκε ένα σφίξιμο και περισσότερο προληπτικά τόσο χθες , όσο και σήμερα δεν θα προπονηθεί, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονούνται κανονικά, όπως και ο νεοαποκτηθέντας Βουϊδάσκης.

Η προετοιμασία του Αλμυρού θα συνεχιστεί το πρωί της Κυριακής (9/10) με προπόνηση στο γήπεδο της ομάδας στο Γάζι. Υπενθυμίζουμε, ο αγώνας Αλμυρός – Πανθρακικός θα διεξαχθεί την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου στις 15:00 στο γήπεδο Γαζίου.