Κύπελλο Ελλάδος: Στο ποινολόγιο της Πειθαρχικής Επιτροπής Μελισσόπουλος, Οκάν, Χιντζίδης και τρεις του Πανθρακικού

Ανακοινώθηκαν από την ΕΠΟ οι ποινές για την Γ’ Φάση του Κυπέλλου Ελλάδος που επικυρώθηκαν από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Σε αυτές υπάρχουν και τρία ονόματα από τον Πανθρακικό για κάρτες που δέχθηκαν στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης την περασμένη εβδομάδα.

Ο λόγος για τους Κυριάκο Αρετά, Ανταμ Καλογρανά και Γιώργο Σιδηρόπουλο. Για τον πρώτο ήταν η 2η κίτρινη στον θεσμό (τιμωρείται με προστιμο 10 ευρω) ενω για τους δυο αλλους η πρώτη (άρα 7 ευρώ για έκαστο).

Σε αντίθεση με τον Πανθρακικό, πέντε παίκτες του τελευταίου αντιπάλου του ΠΑΟΚ Κρηστώνης μπήκαν στο ποινολόγιο, ανάμεσά τους και ο Ιωαννίδης που τιμωρήθηκε μαλιστα με 3 αγωνιστικές.

Από εκεί και πέρα, αναμεσα σε αυτους που αντίκρυσαν κίτρινες κάρτες είναι οι Ξανθιώτες Αλέξανδρος Μελισσόπουλος του Αγιου Νικολάου και Οκαν Σουλεϊμαν του Τυλικράτη Λευκάδας, καθώς και ο Εβρίτης Στράτος Χιντζίδης των Χανίων – Κισσαμικού.

Επίσης κάρτες δέχθηκαν οι πρώην Ξανθιώτες του Πανσερραϊκού Τάσος Παπαζογλου, Παναγιώτης Δεληγιανίδης, Μάκης Γιαννίκογλου καθώς και ο πρώην του Πανθρακικού Σταυρος Πεταυράκης.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΟΙΝΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ