Αναβλήθηκε για άλλη μια φορά η απόφαση για Αγροτικό Αστέρα, Πανδραμαϊκό, Ορφέα Ξάνθης, Αρη Αβάτου, Αλεξανδρούπολη και λοιπούς

Ούτε στη σημερινή Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ ελήφθη απόφαση για την υπόθεση που αφορά Αγροτικό Αστέρα, Πανδραμαϊκό και εσχάτως Ηρακλή Λάρισας, αναφορικά με το ποια από αυτές τις ομάδες θα ανέλθει στην Super League 2.

Η υπόθεση θα επανασυζητηθεί την προσεχή Τρίτη. «Παρότι φάνηκε να υπάρχει συμφωνία ώστε να μην ανέβει στη SL2 ο Αγρ. Αστέρας, αλλά ο Ηρακλής Λάρισας, υπήρξαν μέλη της ΕΕ που επέμεναν να κερδίσει κατηγορία ως 31ος και ο Πανδραμαϊκός», αποκαλύπτει ο Κυριάκος Θωμαΐδης στο dikisports.

Ωστόσο, η διοργανώτρια αρχή της SL2 παραμένει ανένδοτη, καθώς η προκήρυξη του πρωταθλήματος καθορίζει των αριθμό των ομάδων (30). Ηδη Ηλιουπολη και Ρουφ θεωρείται δεδομένο οτι θα καλύψουν τις θεσεις που αφήνουν κενές η Ξάνθη και ο Εργοτέλης, αλλά υπάρχει άλλη μια θέση που διεκδικείται.

Αυτή είναι μια από τις τέσσερις που προβλέπονταν για άνοδο απο την Γ’ Εθνική, από τα μπαράζ ανόδου. Με βάση τις ισορροπίες που δείχνουν να διαμορφώνονται και παρα τη βεβαβιότητα που διατυπωνόταν την περασμένη εβδομάδα, ο Αγροτικός ΔΕΝ θα ανέβει στην SL2 και πιθανότατα ούτε ο Πανδραμαϊκός.

Το γεγονός αυτό προκαλεό ντόμινο και στην ουρά. Αν μείνουν στην Γ’ Εθνική και ο Αγροτικός και ο Πανδραμαϊκός, περιορίζονται οι θέσεις και ενδεχομένως μείνει μόνο ο Ορφέας Ξάνθης που έκανε προσφυγή και κέρδισε, όχι όμως και οι άλλες ομάδες. Από την άλλη αν γίνει αυτό δεκτό, είναι σα να γινεται δεκτό το μητρώο.

Γενικά μιλάμε για μύλο. Και μεσα σε όλα αυτά, «εντύπωση προκαλεί η άρνηση της νομικής υπηρεσίας της ΕΠΟ να καταθέσει γραπτή γνωμοδότηση».