Super League: Πάγκο αλλά περιχαρής ο Πασχαλάκης στην πρώτη του παρουσία με τα κόκκινα στη νίκη Ολυμπιακού επί Ατρομήτου

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης βγήκε για να κάνει την καθιερωμένη προθέρμανση πριν τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ατρομητο και ο κόσμος του Ολυμπιακού είχε την ευκαιρία να τον αντικρίσει για πρώτη φορά με τα χρώματα της ομάδας.

Ο πρώην κίπερ του Πανθρακικού, που μετακόμισε στο λιμάνι του Πειραια μετά από πολλά χρόνια σε αυτο της Θεσσαλονίκης με τον ΠΑΟΚ, μπορεί να μην αγωνίστηκε αφού τη θέση κάτω από τα δοκάρια της εστίας του Ολυμπιακού πήρε ο Τζολάκης, ωστόσο βγήκε περιχαρής να κάνει το πρώτο του ζέσταμα με τα ερυθρόλευκα.

Έτσι, οι φίλαθλοι των Πειραιωτών είχαν για πρώτη φορά την ευκαιρία να δουν τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη με τα χρώματα της ομάδας τους και να τον αποθεώσουν, όπως άλλωστε έκαναν και με τον Μαρσέλο που επίσης έμεινε στον πάγκο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ολυμπιακός νίκησε με 2-0 τον Ατρόμητο χάρη σε δυο τέρμα του Σεντρίκ Μπακαμπού και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά από 29 ημέρες.

Στο δεύτερο ντεμπούτο του Μίτσελ ο Ατρόμητος άντεξε για 45 λεπτά αλλά στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Κογκολέζος άνοιξε το σκορ με πέναλτι και στο 68′ κλείδωσε τη νίκη.

Ετσι ο Ατρομητος παρά την εξαιρετική εμφάνιση του Γιαννιώτη έμεινε στους οκτώ βαθμούς και την 6η θέση. Από την άλλη, οι “ερυθρόλευκοι” ανέβηκαν στη δεύτερη θέση με 11 πόντους, όντες στο -4 από τον Παναθηναϊκό με ματς περισσότερο.