ΕΠΣ Έβρου: Στον ΑΟ Καππαδοκών έχοντας διπλό ρόλο ο Οδυσσέας Κονακλής

Ο Οδυσσέας Κονακλής θα έχει διπλό ρόλο στον ΑΟ Καππαδοκών αφού εκτός από ποδοσφαιριστής στο αντρικό τμήμα θα είναι και προπονητής στην ακαδημία.

Ως ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες όπως ο Απόλλων Δήμητρας, η Ασπίς Δραβήσκου, ο Απόλλων Παραλιμνίου και Μέγα Αλέξανδρο Νέας Ζίχνης στον Έβρο στις ΑΕ Διδυμοτείχου, Εθνικού Μάνης, Αναγέννηση Μεταξάδων, Ένωση Παλιουρίου Μεταξάδων.

Η ανακοίνωση του ΑΟΚ: Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τον επόμενο μεταγραφικό σταθμό του Οδυσσέα Κονακλη.Ο έμπειρος παίκτης που διετέλεσε μέλος των ομάδων Απόλλων Δήμητρας, Ασπίς Δραβήσκου, Απόλλων Παραλιμνίου,ΑΕΔ Διδυμοτείχου, Εθνικού Μάνης, Αναγέννηση Μεταξάδων, Ένωση Παλιουρίου Μεταξάδων και Μέγας Αλέξανδρος Νέας Ζίχνης αποτελεί πλέον μέλος του Ανδρικού Τμήματος του ΑΟ ΚΑΠΠΑΔΟΚΩΝ!!

🎯Οδυσσέα σε καλοσωριζουμε στην οικογένεια του ΑΟ ΚΑΠΠΑΔΟΚΩΝ και σου ευχόμαστε μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά χωρίς τραυματισμούς.Ειμαστε σίγουροι πως και ως προπονητής στην Ακαδημία μας αλλά ως παίκτης θα συμβάλλεις τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων των αθλητών μας και της Ακαδημίας μας !!!!