ΕΠΣ Θράκης: Τάραξε τα νερά με την απόκτηση Φουρλατάρα από τον Πανθρακικό ο Πόντος Θρυλορίου!

Παρελθόν από τον Πανθρακικό αποτελεί ο Δημήτρης Φουρλατάρας, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του ThrakiSportS για τα διαζύγια που θα ακολουθήσουν μετά του Αντωνιάδη.

Ο ταλαντούχος σέντερ φορ μάλιστα ανακοινώθηκε στον Πόντο Θρυλορίου και ανεβάζει επίπεδο το ρόστερ του Πέτρου Βιόπουλου, του οποίου ήταν διακαής πόθος του.

Είναι μια απόκτηση που αναμφίβολα ταράζει τα νερά του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης, με τον σύλλογο να αναφέρει ότι είναι η μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του μετά το 1987.

Η ανακοίνωση, αναφέρει: «Την μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία της μετά το 1987 πραγματοποίησε σήμερα η ομάδα μας με την απόκτηση από τον Πανθρακικό του επιθετικού Δημήτρη Φουρλατάρα 21 χρονών.💣

🦅Ο εξαίρετος επιθετικός με 36 γκόλ την περσινή σεζόν με την φανέλα του Πανθρακικού ήταν διακαής πόθος του προπονητή μας Πέτρου Βιόπουλου και η διοίκηση με την προσωπική παρέμβαση του αντιπροέδρου Νίκου Ξενοδοχίδη κατόρθωσε σήμερα να κάνει πράξη την μεταγραφή και να φορέσει στον Δημήτρη την ιστορική μας φανέλα.

🦅Ευχαριστούμε την διοίκηση του Πανθρακικού για την άριστη συνεργασία και ευχόμαστε στον Δημήτρη καλή και επιτυχημένη σεζόν με πολλά πολλά γκόλ. Η ομάδα μας με την φρεγάτα Φούρλα πλέον στην επίθεση είναι έτοιμη για κάθε πρόκληση στο πρωτάθλημα ακόμη και για την κατάκτησή του.!!!!!

🦅Ο ΠΟΝΤΟΣ ΖΕΙ».