Γ’ Εθνική: Λύγισε από τις απουσίες και διασύρθηκε σε φιλικό στη Δράμα από την Δόξα ο Πανθρακικός

Την ήττα με 5-0 γνώρισε ο ελλιπής Πανθρακικός από τη Δόξα Δράμας εκτός έδρας σε φιλική αναμέτρηση, πληρώνοντας τις αρκετές απουσίες.

Ο Πανθρακικός χωρίς τους τραυματίες Γιαννακιτζιδη, Σμαλη, Αρετα, τους Κασκαντάμη και Φουρλαταρα και τον Αντωνιάδη που αποχώρησε από την ομαδα, με πολλές αλλαγές και νέα προσώπα στην ενδεκάδα όπως οι νεαροί Γκουντάκης και ο Νικολαίδης ήταν ανταγωνιστικός ένα εικοσάλεπτο μέχρι την στιγμή που δέχθηκε το πρώτο τέρμα και στην συνέχεια δεν άντεξε στην πίεση των Δραμινών που έκαναν μια πολύ καλή εμφάνιση.

Η Δόξα μπήκε καλά και στο 4′ σε σέντρα του Παπαδόπουλου το σουτ του 17χρονου νεοαποκτηθέντα φορ από τους Αμπελοκήπους Χατζηδημητρίου απομάκρυνε δύσκολα σε κόρνερ ο Κοτσακης, με τον Πανθρακικό στο 10′ με την σειρά του να έχει μια καλή ευκαιρία για τον Πανθρακικό σε σουτ του Μπαϊκαρα με τους αμυντικούς να διώχνουν σε κόρνερ, από το οποίο η κεφαλιά του Λειβαδιώτη πέρασε άουτ.

Στο 17’ ο Πανθρακικός έχασε μια απίστευτη ευκαιρία όταν σε σεντρα του Πιαχουμή ο Βάσκος κατάφερε σε κενό τέρμα από τα δυο μέτρα με εξουδετερωμένο τον Κολιοφούκα να στείλει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 19′ ωραία συνεργασία του Βάντερσον με τον δραστηριο και γρήγορο Χατζηδημητρίου ο Λειβαδιώτης τον έσπρωξε και έιχαμε πέναλτι με τον αρχηγό Τζελίδη να κάνει το 1-0. Στο 26′ ο Πανθρακικός απείλησε πάλι με τον Βάσκο μετά από όμορφο συνδυασμό και προσποίηση του Χακάν από την σέντρα του Καλογρανά με τον Ανδρέα Μκρτσια να διωχνει με ωραία προβολή. Στο 29′ η άμυνα του Πανθρακικού κοιμήθηκε όταν από ωραία μακρινή μπαλιά του πολύ καλού υπό δοκιμη Πιτσόλη πίσω από το κέντρο βρήκε μόνο τον Μπλιο και σε τετ α τετ με πλασέ έκανε το 2-0 που ηταν σκορ ημιχρόνου.

Το β’ μερος δεν ξεκίνησε καλά για τους Θρακιώτες και στο 46′ το μακρινό ξαφνικό σουτ του Πιτσόλη αιφνιδίασε τον Ζωγραφο ποπυ μπήκε ως αλλαγή κανοντας το 3-0, ενώ στο 47′ σε σέντρα του Θεοδοσιάδη ο ανενόχλητος Παπαδόπουλος με κοντινή κεφαλιά έκανε το 4-0. Στο 77′ το φάουλ του Χακάν ο Μπεζυρτζής έβγαλε την μπάλα κόρνερ. Στο 85′ σε αντεπίθεση της Δόξας ο Κόντος με ωραίο πλασε σε πασα του Ιορδανίδη έγραψε το τελικό 5-0. Στο 86′ ο Πανθρακικός έιχε μια ευκαιρία για το γκολ της τομής αλλά ο Ερκάν έστειλε την μπαλα πάνω από τα δοκάρια του Μπεζυρτζή.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γκαϊτατζής με βοηθούς τους Παυλίδη και Μπόιτσιο.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Κυριάκος Κετσιεμενίδης): Κολιοφούκας (68′ Μπεζυρτζής), Καζαντζίδης (62′ Ρούτσης), Ντόσης (46΄Θεοδοσιάδης), Φραγκούλης (69′ Στάικος) Μκρτσιάν, Τζελίδης(46’ Κυριακίδης Σάββας), Μπλιός (46′ Χατζηκυριάκου), Παπαδόπουλος (76′ Γεωργιάδης), Χατζηδημητρίου (67′ Ιορδανίδης ) Βάντερσον (46′ Κόντος) Πιτσόλης.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Νικος Μπαχαρίδης): Κοτσάκης, Καλογρανας, Γκουντάκης, Σιδηρόπουλος, Λειβαδιώτης, Χακάν, Μπαϊκαρά, Κωσταρέλης, Βάσκος, Νικολαϊδης, Παχούμης. Στο β’ μέρος έπαιξαν οι Ζωγράφος, Ομέρ, Ερκάν, Γκουτσίδης, Τσώλας, Γκαγκανας, Σαπνάρας.