Σε αστυνομικό τμήμα ο Θρακιώτης «μάνατζερ ράγκμπι» του Survivor μετά το αμόκ στα ΕΛΤΑ Κρυονερίου – Επί ώρες ήταν εκτός εαυτού

Συναγερμός σήμανε στα ΕΛΤΑ Κρυονερίου Αττικής, καθώς από το βράδυ της Δευτέρας, μέχρι το πρωί της Τρίτης, μέσα στο κτήριο είχε κλειστεί ο Πάνος Αργιανίδης και βρισκόταν σε αμόκ.

Ο πρώην παίχτης του Survivor, ο οποίος έγινε γνωστός ως μάνατζερ ράγκμπι και έλκει την καταγωγή του από την Θράκη και συγκεκριμένα την Ξάνθη όπως ο ίδιος είχε δηλώσει, είχε κλειστεί μέσα στην τουαλέτα στο κέντρο διαλογής δεμάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες που αναφέρει το “Πρώτο Θέμα”, βρισκόταν σε κρίση και  έσπαγε ό,τι υπήρχε μέσα στον χώρο. Άνδρες της πυροσβεστικής είχαν ανέβει με σκάλα από την εξωτερική πλευρά και προσπαθούσαν να του μιλήσουν με ντουντούκες. 

Τελικά, λίγο πριν τις 10 το πρωί ο Πάνος Αργιανίδης  βγήκε από τα ΕΛΤΑ και κατευθύνθηκε προς το ΑΤ Διονύσου. Ο Εισαγγελέας θα αποφασίσει αν θα του απαγγελθούν κατηγορίες ή οχι.

Ο πρώην παίχτης του Survivor εργάζεται στα ΕΛΤΑ Κρυονερίου ως υπεύθυνος ασφαλείας τους κτηρίου. Επί τόπου βρέθηκε η οικογένειά του, δύο διαπραγματευτές της ΕΛΑΣ, η  Άμεση Δράση και άνδρες της ΟΠΚΕ.

elta_kryoneri__1_
elta_kryoneri__2_
elta_kryoneri__3_