Γ’ Εθνική: Φιλική νίκη γοήτρου επί ενός σπουδαίου αντιπάλου όπως η Καβάλα για τον Άρη Αβάτου

Ένα πολύ δυνατό φιλικό που έγινε στο πολύ καλό γήπεδο της Βιστωνίδας στην Φελώνη ο ανανεωμένος και νεανικός Άρης Αβάτου του Κώστα Μπεδρελή επικράτησε με 2-1 της Καβάλας.

Οι “αργοναύτες” προηγήθηκαν στο 3′ της αναμέτρησης μετά από μια όμορφη ενέργεια, όταν ο Ιορδανίδης την μπάλα στον Δημητρακούδη, ο οποίος εκτέλεσε ιδανικά για το 0-1.

Η απάντηση από πλευράς Άρη ήρθε άμεσα, όταν στο 5′ ο Δημητρακούδης ανέτρεψε τον Ψεμματά μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή Δρακίδη να δείχνει την άσπρη βούλα και τον Μηνά Ισπυρλίδη να ευστοχεί και να σκοράρει σε ένα ακόμα φιλικό κάνοντας το 1-1.

Στην επανάληψη, πραγματοποιήθηκε μεγάλος αριθμός αλλαγών και από τις δύο ομάδες, με την εικόνα ανάμεσα στις δύο ομάδες να είναι ισορροπημένη ενώ ο Άρης απείλησε σε μερικές περιπτώσεις, με τον Παπαποστόλου να πραγματοποιεί καίριες επεμβάσεις.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση ήρθε στο 80′ από ανύποπτη φάση. Ο Παπαποστόλου επανέφερε από ελεύθερο στον Καγκελίδη, με τον τελευταίο να επιστρέφει την μπάλα στον τερματοφύλακα της Καβάλας με σκαφτή πάσα και τελικά κρέμασε τον νεαρό πορτιέρο για το 2-1 το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.