LIVE από το Φώτης Κοσμάς το Σούπερ Καπ της ΕΠΣ Έβρου: Ιπποκράτης – Αλεξανδρούπολη FC

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον αγώνα Ιπποκράτης – Αλεξανδρούπολη FC που διεκδικούν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, το Super Cup της ΕΠΣ Έβρου.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα έχετε διαρκή ενημέρωση για την εξέλιξη στον αγώνα ανάμεσα στον Ιπποκράτη και την Αλεξανδρούπολη για τον πρώτο τίτλο της σεζόν στην ΕΠΣ Έβρου.

Ώρα 16:01 Πρώτος τίτλος της χρονιάς για τα τοπικά του Έβρου, καθώς ο πρωταθλητής ΕΠΣ Έβρου Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης και η κυπελλούχος Αλεξανδρούπολη θα διεκδικήσουν στο Φώτης Κοσμάς το Super Cup.

Ώρα 16:16 Θυμίζουμε πως ο Ιπποκράτης αναδείχθηκε πρωταθλητής ΕΠΣ Έβρου, ενώ από την πλευρά της η Αλεξανδρούπολη FC κέρδισε το Κύπελλο.

Ώρα 16:23 Η εντεκάδα του τυπικά γηπεδούχου Ιπποκράτη είναι οι εξής: Τογγουλίδης, Άχπα, Μεσιτίδης, Ιγνατιάδης, Καρασερίδης, Ευστρατιάδης, Ποπότης, Φραγγουλίδης, Καλτσάς, Δεδελούδης, Τηλέγραφος.

Ώρα 16:32 Έγινε γνωστοί οι έντεκα που επέλεξε ο Νίκος Ουσταμπασίδης: Μπόγλου, Δορουγιδένης, Τσιεγγελίδης, Γκαϊδατζής, Παπαγεωργίου, Κων. Πατσιώρας, Τσιτσεκίδης, Αμπραχαμιάν, Τζαλίλης, Ευθυμιάδης, Τρανόπουλος.

Ώρα 16:43 Αυτό είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι για τον Ιπποκράτη και το δεύτερο στη σεζόν για την Αλεξανδρούπολη.

Ώρα 17:00 Οι δύο ομάδες και η διαιτητική τριπλέτα κάνουν την είσοδο τους στον αγωνιστικό χώρο.

10′ Διαδικαστικό το πρώτο δεκάλεπτο, χωρίς τη μεγάλη φάση.

22′ Η Αλεξανδρούπολη έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο δεν έχει απειλήσει με αξιώσεις την αντίπαλη εστία. Παραμένει το 0-0.

31′ Συμπληρώθηκε το πρώτο μισάωρο του παιχνιδιού χωρίς τη μεγάλη κλασική. Παιχνίδι έντασης και φάουλ με τις ομάδες να προσπαθούν να απειλήσουν και από στημένες φάσεις, χωρίς να τα καταφέρουν.

40′ Καλή στιγμή με την Αλεξανδρούπολη, ωστόσο το σουτ του Ευθυμιάδη απομάκρυνε ο γκολκίπερ Τογγουλίδης.

45’+2′ Ημίχρονο στο «Φώτης Κοσμάς». Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης – Αλεξανδρούπολη FC 0-0

51′ Πρώτη καλή στιγμή για τον Ιπποκράτη με των γκολκίπερ Μπόγλου να απομακρύνει τον κίνδυνο.

65′ Γκοοοοολλλλλ για την Αλεξανδρούπολη με τον Καρακασίδη που βρέθηκε σε πολύ πλεονεκτική θέση και νίκησε τον Τογγουλίδη ανοίγοντας το σκορ στον τελικό. Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης – Αλεξανδρούπολη FC 0-1

71′ Γκοοοοολλλλλ για την Αλεξανδρούπολη με τον Καρακασίδη να διπλασιάζει τα προσωπικά του τέρματα με φανταστική απευθείας εκτέλεση φάουλ και την Αλεξανδρούπολη να αγγίζει τον τίτλο είκοσι λεπτά πριν το φινάλε. Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης – Αλεξανδρούπολη FC 0-2

Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης – Αλεξανδρούπολη FC 0-3 (63′, 69′, 70′ Καρακασίδης) (ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ)

73′ Γκοοοοολλλλλ για την Αλεξανδρούπολη με τον Καρακασίδη να είναι σε τρομακτική κατάσταση σημειώνοντας χατ τρικ και τελειώνοντας ουσιαστικά τον τελικό. Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης – Αλεξανδρούπολη FC 0-3

81′ Διαδικαστικού χαρακτήρα το τελευταίο δεκάλεπτο με την Αλεξανδρούπολη να έχει κατακτήσει την υπόθεση τρόπαιο. Το μόνο που μένει να δούμε αν υπάρξει κι’ άλλο γκολ στην αναμέτρηση μέχρι το φινάλε.

90+4′ Τέλος αγώνα. Η Αλεξανδρούπολη είναι η μεγάλη νικήτρια με το φοβερο χατ τρικ του Καρακασίδη και πανηγυρίζει την κατάκτηση του Σούπερ Καπ της ΕΠΣ Έβρου. Τελικό αποτέλεσμα: Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης – Αλεξανδρούπολη FC 0-3.

Ακολουθεί αναλυτικό ρεπορτάζ…