Επιτυχής διοργάνωση τένις Ε3 για Αγόρια και Κορίτσια ως 14 ετών στο Πανθρακικό Στάδιο – Εκτός Θράκης οι συμμετέχοντες στους τελικούς

Το Σαββατοκύριακο αγόρια και κορίτσια 14 ετών αγωνίστηκαν στο Oπεν Tουρνουά Tένις της ΕΦΟΑ και της Α’ Ένωσης Aντισφαίρισης ΑM-Θ που διοργανώθηκε στην Κομοτηνή σε συνεργασία με τον Πανθρακικό Όμιλο Αντισφαίρισης Κομοτηνής.

Η διοργάνωση στέφθηκε με επιτυχία. Στα αγόρια την 1η θέση κατέκτησε ο Σιδέρης – Αλέξανδρος Σαραμανίδης του ΑΟΑ Αστέρας Θεσσαλονίκης με την 2η θέση να κατακτά ο Κωνσταντίνος Μπούλης του ΑΟΑ Καβάλας. Στις γυναίκες 1η αναδείχθηκε η Κλεοπάτρα Μπερμπερίδου του ΣΑ Δράμας και στην 2η θέση η Νικολέτα Καλπαξίδου του ΟΑ Λαγκαδά.

Ο ΠοαΚ συμμετείχε στη διοργάνωση με τέσσερις αθλητές. Τρία κορίτσια (τις Μαυρομάτη, Γανίτη και Περγέλη) και ένα αγόρι (τον Πουρνάρα). Και οι τέσσερις μικροί αθλητές του ΠοαΚ άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις και κέρδισαν το χειροκρότημα των φίλων του αθλήματος που βρέθηκαν στο Πανθρακικό Στάδιο.

Ο ΠοαΚ στοχεύει στην διοργάνωση με την σύμφωνη γνώμη τις Α’ Ένωσης Αντισφαίρισης ακόμη ενός τουρνουά Ε3 ή Ε2, τη διοργάνωση ενός ομίλου διασυλλογικού πρωταθλήματος και μια διοργάνωση πιθανώς τριεθνούς τουρνουά για τον Δεκέμβριο.