Super League: Τρίποντο στο Ηράκλειο επί του ΟΦΗ ο Παναιτωλικός – Στον πάγκο ο Ξενιτίδης

Ο Παναιτωλικός επικράτησε 2-1 του ΟΦΗ στο Ηράκλειο για την 4η αγωνιστική της Super League. 

Ο Παναιτωλικός είχε διπλή χαμένη στιγμή στο 10ο λεπτό, ενώ στο 14′ ευτύχησε να πάρει το προβάδισμα στο παιχνίδι. Ο Ντίας έκανε το σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα βρήκε στο σώμα του Καρέλη και κατέληξε στα δίχτυα για το 0-1.

Ο ΟΦΗ στη συνέχεια κράτησε την κατοχή της μπάλας και προσπάθησε να γίνει πιο απειλητικός. Στο 35ο λεπτό έχασε μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση.

Ο Ντίκο ξέφυγε από τον Λάρσον, βρέθηκε απέναντι από τον Γιάννη Ανέστη, όμως δεν μπόρεσε να τον νικήσει. Τελικά η ισοφάριση για τους Κρητικούς ήρθε στο 42ο λεπτό. Ο Μπαλογιάννης εξαπέλυσε φοβερή βολίδα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός ανέβηκε. Ο ΟΦΗ μάλιστα είχε τρεις τελικές με τον Ντίκο, τον Μπαλογιάννη και τον Θοράρινσον κατά σειρά. Στο 63′ οι Αγρινιώτες απάντησαν με τον Χατζηθεοδωρίδη. Οι Κρητικοί είχαν την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν αξιοποίησαν τις στιγμές που τους παρουσιάστηκαν. Οι φιλοξενούμενοι ήταν υπομονετικοί και στο φινάλε πανηγύρισαν το τρίποντο με τον Κολοβό που διαμόρφωσε το τελικό 1-2.