ΕΠΣ Έβρου: Μόνο με ομάδες της Β’ Κατηγορίας αλλά χωρίς Έβρο Σουφλίου η κλήρωση της Α’ Φάσης του Κυπέλλου

Συνολικά 25 ομάδες από την Β’ Κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου θα μπουν στην κλήρωση για την 1η φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022 στα γραφεία της Ένωσης.

Η πρώτη φάση θα διεξαχθεί  σε δυο ομίλους, Βόρειο και Νότιο. Όπως φαίνεται από τους πίνακες που αποκάλυψε ο Πάνος Θρακιώτης, 13 είναι οι ομάδες στον Βορρά (κάτι που σημαίνει ότι μία τυχερή θα περάσει χωρίς αγώνα στην 2η Φάση) και 12 στον Νότο.

Αίσθηση προκαλεί ότι ο Έβρος Σουφλίου δεν περιλαμβάνεται στις ομάδες που θα μπουν στην κληρωτίδα. Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα του Σουφλίου πέρυσι υποβιβάστηκε στην Β’ Κατηγορία, κινδύνευσε με διάλυση το καλοκαίρι, τελικά βρέθηκε λύση στο διοικητικό πρόβλημα και τελικά περιμένει να δει σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται, αφού αν παραμείνει στην Γ’ Εθνική η Αλεξανδρούπολη θα παραμείνει και ο Έβρος Σουφλίου στην Α’ ΕΠΣ Εβρου.

Σε περίπτωση ωστόσο που ο Έβρος Σουφλίου έμπαινε στην κληρωτίδα ως ομάδα της Β’ ΕΠΣ Έβρου και μετά ανακοινωνόταν ότι παραμένει στην Α’ Κατηγορία, αυτομάτως θα ακυρωνόταν η κλήρωση. Έτσι λοιπόν ο Έβρος Σουφλίου δεν μετέχει στην κλήρωση της 1ης Φάσης με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για την κατηγορία στην οποία θα αγωνίζεται την προσεχή σεζόν.

Αναλυτικά οι ομάδες που θα μπουν στην κληρωτίδα σε Νότιο και Βόρειο Όμιλο σύμφωνα με το tvthrakiotis: