ΕΠΣ Ξάνθης: Ανακοίνωσε συνεργασία – έκπληξη με τον Εχίνο Σπορ ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την συμπόρευση του με την πράσινη ομάδα της Ξάνθης, Εχίνος Σπορ, και την εκτενή συνεργασία σε διάφορους τομείς».

Αυτό αναφέρει επίσημη ανακοίνωση από την ομάδα του τριφυλλιού, όχι όμως από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός αλλά από τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό.

«Ο Παναθηναϊκός  Α.Ο. πλέον συνεργάζεται επίσημα με την ομάδα του  Εχίνου Σπορ    και σε πρώτη φάση  θα υπάρχει συνεργασία στο ποδόσφαιρο σάλας», επισημαίνει η ανακοίνωση του τριφυλλιού.

Την ανακοινωση έσπευσε να κοινοποιήσει από τα επίσημα social media του ο μειονοτικός σύλλογος της Θράκης, επιβεβαιώνοντας και από την πλευρά του αυτήν την συνεργασία – έκπληξη του Εχίνου με τον Παναθηναϊκό.

Σε δήλωση του ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού ΑΟ Παναγιώτης Μαλακατές ανέφερε:

«Βρισκόμαστε  σε μια νέα περίοδο πιο στενής συνεργασίας με την ομάδα του  Εχίνου Σπορ  μια ομάδα που είναι ομόχρωμη και τρέφουμε συναισθήματα συμπάθειας.
Η συνεργασία μας θα είναι πολυεπίπεδη καθώς επιθυμούμε να υπάρχει μια ακόμα βαθύτερη σχέση και θα γίνουν σειρές ενεργειών πάνω στο αγώνισμα  του ποδοσφαίρου σάλας».

Παρόμοια  ήταν και η τοποθέτηση της διοίκησης του Εχίνου Σπορ μέσω του δημιουργού της Εκρέμ Καμπούρ υπογραμμίζοντας: «Είναι μεγάλη η τιμή και χαρά μας που συνεργαζόμαστε με τον Παναθηναϊκό. Σε πρώτη φάση θα συνεργαστούμε στο κομμάτι του ποδοσφαίρου σάλας».

Ο Εχίνος Σπορ με αυτήν την κίνηση γίνεται η πρώτη ομάδα της Θράκης που επισήμως δείχνει να ασχολείται με το ποδόσφαιρο σάλας, ένα ραγδαία αναπτυσσόμενο άθλημα που είναι αλήθεια ότι αρκετοί εξασκούν και στην Θράκη στα γήπεδα 5×5 αλλά ελάχιστοι σκέφτηκαν να αναπτύξουν ομάδες πάνω σε αυτό το σπορ.