Super League: Πρώτο τρίποντο με διπλό στον Βόλο ο ΟΦΗ – Βασικός ο Μπαριέντος, από τον πάγκο ο Τσέλιος

Ο ΟΦΗ άντεξε και έφυγε με το τρίποντο από το Πανθεσσαλικό. Οι Κρητικοί επικράτησαν 1-0 του Βόλου με τον Διαμαντή να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ στο 5ο λεπτό του αγώνα για την 3η αγωνιστική της Super League.

Οι Θεσσαλοί πίεσαν για την ισοφάριση, ειδικά από το 77ο λεπτό που αποβλήθηκε ο Λάρσον, όμως οι παίκτες του Νίκου Νιόπλια κατέκτησαν το πρώτο τους τρίποντο. Στους τέσσερις πόντους έμεινε ο Βόλος.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τον ΟΦΗ. Στο 5ο λεπτό ο Λάρσον εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά, με τον Πασαλίδη να παίρνει την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και τον Διαμαντή από κοντά να σκοράρει με το κεφάλι. Από εκεί και πέρα ο ρυθμός του αγώνα ήταν χαμηλός.

Οι Κρητικοί ήταν αρκετά προσεκτικοί στην άμυνά τους και φρόντιζαν να παίζουν στην κόντρα. Οι Θεσσαλοί είχαν την κατοχή της μπάλας, ωστόσο δεν κατάφερναν να απειλήσουν. Άλλωστε, η πρώτη τελική τους κατεγράφη στο 29ο λεπτό με σουτ του Φερνάντες. Ο ΟΦΗ κράτησε το προβάδισμά του μέχρι το τέλος του πρώτου 45λεπτου.

Στα πρώτα λεπτά του β’ μέρους ο ΟΦΗ θέλησε να κρατήσει λίγο περισσότερο την μπάλα και να πατήσει στην περιοχή του Βόλου. Σταδιακά, ωστόσο, οπισθοχώρησε ξανά, με τους Θεσσαλούς να εμφανίζουν αδυναμία στην τελική ενέργεια, παρά το γεγονός ότι έφταναν στην περιοχή της ομάδας του Νίκου Νιόπλια.

Στο 77ο λεπτό της αναμέτρησης τα πράγματα δυσκόλευσαν για τους Κρητικούς. Ο Λάρσον είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε. Ο Βόλος ανέβασε ακόμη περισσότερο την πίεσή του και γέμιζε συνεχώς την μπάλα στην περιοχή των φιλοξενουμένων.

Οι Θεσσαλοί είχαν κάποιες τελικές ειδικά με τον Μεζκουίντα, χωρίς να βρίσκουν τη μεγάλη ευκαιρία. Η άμυνα του ΟΦΗ άντεξε έως το φινάλε και πανηγύρισε το τρίποντο, ενώ στο 90+7′ είχε και καλή στιγμή με τον Θεοδοσουλάκη.