Κύπελλο Ελλάδος: Παραλίγο να προκριθεί στα χαρτιά ο Άρης Πετεινού σε βάρος της Νάουσας

Ο Άρης Πετεινού στην παρθενική του συμμετοχή την περασμένη Τετάρτη στο Κύπελλο Ελλάδος δεν μπόρεσε να προκριθεί στην επόμενη φάση.

Αν και προηγήθηκε στο σκορ και διατήρησε αυτό το προβάδισμα μέχρι και τις αρχές του Δευτέρου ημιχρόνου και παρόλο που από το 60′ και μετά έπαιζε με παίκτη περισσότερο λόγω αποβολής στην ομάδα της Νάουσας, δέχθηκε τέσσερα τέρματα και αποκλείστηκε από την συνέχεια του θεσμού.

Αυτό ωστόσο που δεν ξέρουν πολλοί είναι ότι παραλίγο η αναμέτρηση να μην διεξαχθεί και οι φιλοξενούμενοι του Αρη Πετεινού να πάρουν την πρόκριση με 3-0 στα χαρτια. Ο λόγος; Η αδιαφορία που φέρεται να έδειξε η διοίκηση του ΦΑΣ Νάουσα, της ομάδας δηλαδή που απορρόφησε το ΑΦΜ του Αστέρα Τριποτάμου.

Τα έξοδα για την διαιτησία και γενικά για την διεξαγωγή του αγώνα πλήρωσε ο Γιώργος Τσαχουριδης, ο άνθρωπος δηλαδή που πέρυσι είχε τον Αστερα Τριποτάμου και πούλησε προ ημερών το ΑΦΜ στην Νάουσα. Βλέποντας ότι οι διοικούντες της νέας ομάδας αδυνατούσαν ή αδιαφορούσαν, ανέλαβε προσωπικά όλα τα έξοδα του αγώνα Κυπέλλου της περασμένης Τετάρτης.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα kerkidasport, είναι πολύ πιθανό να αναλάβει πρόεδρος της νέας ομάδας μετά από αυτήν την αδιαφορία από την διοίκηση του ΦΑΣ Νάουσα που προκάλεσε την δική του παρέμβαση προκειμένου η ομάδα να καταφέρει να αγωνιστεί κανονικά απέναντι στον Αρη Πετεινου για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας!