«Αποχαιρέτησε» τον ΑΟΞ μετά από δυο χρόνια ο γυμναστής Ιάσονας Βασιλειάδης

Μετά από δυο χρόνια αποχαιρέτησε την ομάδα της Ξάνθης και ο γυμναστής της ακαδημίας αλλά και της πρώτης ομάδας Ιάσονας Βασιλειάδης.

Ο «προφέσορ Jason» όπως τον λένε αφού παρά τα 26 του χρόνια έχει συμμετοχή σε πολλά διεθνή συνέδρια και έχει όλο το μελλον μπροστά του, ενώ εκτός του ΑΟΞ, έχει περάσει και από τον Αγροτικό Αστέρα.

Η ανάρτηση του Βασιλειάδη: Σε αυτή τη δουλειά έρχεται πάντα εκείνη δυσκολη στιγμή που πρέπει να αποχαιρετήσεις ανθρώπους που αγαπας, ανθρώπους που μοιραστήκατε μαζί δύσκολες και εύκολες στιγμές.

Έφτασε η δική μου στιγμη να σας αποχωριστώ και να σας ευχαριστήσω για όλα αυτά που ζησαμε. Τους ανθρώπους της πολης, τους παίχτες, τους υπεύθυνους του συλλόγου, τους φιλους που είχα και που έκανα.

Την ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ που είχα την τιμή να υπηρετησω απο τα τμήματα υποδομής μέχρι και την πρώτη ομάδα. Οταν πρωτο ήρθα δε μπορούσα να φανταστώ οτι θα δεθώ τόσο πολύ με το σύλλογο, την πόλη, την Θράκη. Η φιλοξενία και η αγάπη που μου έδειξε αυτός ο τόπος και οι άνθρωποι του θα με κανουν να μη ξεχάσω ποτέ αυτά τα χρόνια.

Δύο χρόνια εδινα κάθε μέρα τον καλύτερο μου εαυτό για τα παιδιά αυτής της ομάδας αλλά και τους ανθρώπους της.

Τώρα φτάσαμε στο τέλος της διαδρομης. Τώρα ήρθε η ωρα να αποχαιρετιστούμε.

Λένε οτι όταν ελπιζεις να ξανά δεις κάποιον δε του λες “αντίο” αλλά “εις το επανειδην” .

Εις το επανειδην λοιπόν φιλοι μου αγαπημένοι.