Ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα αλλά όχι από την εικόνα της ομάδας ο Μπαχαρίδης: «Ήταν αγχωτική πρόκριση»

Δηλώσεις στο ThrakiSportS παραχώρησε μετά το τέλος της αναμέτρησης και της πρόκρισης με την Aλεξανδρούπολη FC ο προπονητής του Πανθρακικού, Νίκος Μπαχαρίδης.

Δήλωσε ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα και την πρόκριση, αλλά όχι από την εικόνα της ομάδας, καθώς όπως ξεκαθάρισε τα πόδια ήταν αρκετά βαριά λόγω της σκληρής προετοιμασίας, της οποίας τα αποτελέσματα θα έρθουν μέσα στη σεζόν.

Για την πρόκριση: «Σίγουρα ήταν αγχωτική πρόκριση. Δεν έχουμε πολύ καιρό που ξεκινήσαμε την προετοιμασία. Αυτό δεν παίζει ρόλο όμως γιατί οι αντίπαλοι είχαν λιγότερες προπονήσεις. Είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα αλλά όχι από την εικόνα της ομάδας μου. Πρέπει να βελτιώσουμε αρκετά πράγματα, θα το κάνουμε, και πιστεύω όσο περνάει ο καιρός και έρχονται τα παιχνίδια θα είμαστε αρκετά καλύτεροι».

Για την ετοιμότητα της ομάδας: «Πιστεύω δεν έχουμε φτάσει ούτε στο 60-65%. Είμαστε σε πολύ χαμηλό ποσοστό. Αυτό οφείλεται στην επιβάρυνση της προετοιμασίας, αλλά τα αποτελέσματά της θα βγουν αργότερα μέσα στη χρονιά. Πιστεύω σε 10 μέρες θα είμαστε πιο έτοιμοι με όποια ομάδα και να παίξουμε, είμαι πολύ σίγουρος για τα παιδιά».

Για την ανταπόκριση του κόσμου: «Είδαμε νέο κόσμο στο γήπεδο. Είναι πολύ θετικό αυτό και τους ευχαριστώ. Ελπίζω την επόμενη φορά να είναι περισσότεροι και παιχνίδι με παιχνίδι να τους κάνουμε πάρα πολλούς, γιατί τους χρειαζόμαστε».

Για επιπλέον μεταγραφική ενίσχυση: «Έχουμε στο μυαλό μας δύο τρεις ποδοσφαιριστές. Ένα στόπερ, ένα αμυντικό χαφ και ένα σέντερ φορ. Όλοι οι ποδοσφαιριστές που έχουμε είναι ενδεκαδάτοι. Δεν κρατάω ποδοσφαιριστές που δεν τους υπολογίζω. Όλα τα παιδιά από τον 15χρονο που έχουμε, μέχρι τον 37χρονο Μπαϊκαρά, όλοι είναι υπολογίσιμοι. Είδατε σήμερα ότι ο Βάσκος έκατσε στον πάγκο».