Ευρωβόλεϊ 2023: Ξέχασαν δυο παίκτριες της Εθνικής Γυναικών στην… Κωνσταντινούπολη αλλά η Ελλαδάρα επικράτησε στο Σαράγεβο

Εντυπωσιακή εμφάνιση και δεύτερη νίκη σε ισάριθμα ματς για την Εθνική Γυναικών που νίκησε δίκαια με 3-0 στη Βοσνία για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήμτος Βόλεϊ του 2023.

Με 16 μπλοκ και 8 άσσους και ελάχιστα λάθη στο παιχνίδι της η ελληνική ομάδα πήρε και το δεύτερο ντέρμπι του ομίλου κάνοντας αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση της στα τελικά.

Ωστόσο η νίκη στιγματίστηκε από ένα πρωτοφανές γεγονός, όπως τουλάχιστον αποκαλύπτει η ιστοσελίδα volleyland.

Οπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, το ταξίδι από την Ελλάδα στη Βοσνία έγινε αεροπορικώς μέσω Κωνσταντινούπολης.

Δυο αθλήτριες αποκαμωμένες από το πολύωρο ταξίδι αποκοιμήθηκαν στο πάτωμα του αεροδρομίου της Τουρκίας με το εθνόσημο και όταν ήρθε η στιγμή της επιβίβασης στη νέα πτήση, οι ιθύνοντες δεν κατάλαβαν ότι απουσίαζαν.

Το αποτέλεσμα ήταν οι αθλήτριες να φτάσουν με άλλη, επόμενη πτήση, στο Σεράγεβο αλλά το σημαντικό είναι ότι παρά την περιπέτεια αυτή, η Εθνική Γυναικών πήρε τη νίκη και μπορεί να ελπίζει σε πρόκριση στην τελική φάση.

Πλέον η Ελλάδα ετοιμάζεται για  τις δύο αναμετρήσεις με τη Νορβηγία, αρχής γενομένης από το ματς του Σαββάτου (27/8, 20:30, Μικρα, ΕΡΤ Sports, ελεύθερη είσοδος για τους θεατές).