ΕΠΣ Έβρου: Δύο μεταγραφές επιστροφές για την ΑΕΔ με Τοροσιάν και Κουρτελάκη

Παίκτες της ΑΕ Διδυμοτείχου θα είναι και πάλι ο Γιώργος Τοροσιάν με τον Άρη Κουρτελάκη που συμφώνησαν με τους ανθρώπους της ομάδας για την επιστροφή τους στον σύλλογο.

Ο Τοροσιάν «θωρηκτό» είναι γέννημα θρέμμα της ΑΕ Διδυμοτείχου αγωνιζόμενος ως μεσοεπιθετικός ενώ την προηγούμενη χρονιά ανήκε στον Αετό Ορφανού και παλιότερα στην Κ17 του ΑΟΞ.

Παράλληλα στην ΑΕ Διδυμοτείχου πλέον βρίσκεται και ο Άρης Κουρτελάκης με τον κεντρικό αμυντικό να έχει ξεκινήσει κι αυτός την καριέρα του από τις Ακαδημίες της ΑΕΔ αγωνιζόμενος μέχρι πρότινος στον Ατρόμητο Ασπρονερίου. Έχει επίσης αγωνιστεί για δύο χρόνια με τη φανέλα του Ατρόμητου Χαλκερού στο Α’ τοπικό της ΕΠΣ Καβάλας.

Οι ανακοινώσεις αναφέρουν: Η ομάδα μας προχώρησε σε μια ακόμα πολύ σημαντική μεταγραφή(επιστροφή)και αυτή είναι ο Γιώργος Τοροσιάν. Παίχτης γέννημα θρέμα της ομάδας μας με πέρασμα από την κ17 του ΑΟΞ και έρχεται από την ομάδα του Αετού Ορφανού!
Καλή σεζόν χωρίς τραυματισμούς!
Συνεχίζουμε……

Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή-επιστροφή του κεντρικού αμυντικού Κουρτελάκη Άρη!
Ο Άρης είναι από τις ακαδημίες της ομάδας με συμμετοχές στην τότε ΑΕΔ Β .Έχει αγωνιστεί στην ΕΠΣ Καβάλας και αποκτήθηκε από τον Ατρόμητο Ασπρονερίου!!
Καλή σεζόν με υγεία και χωρίς τραυματισμούς!!