ΕΠΣ Έβρου: Πάει για Σεπτέμβρη η Σχολή UEFA C, ως τις 22 Αυγούστου η κατάθεση αιτήσεων και δικαιολογητικών

Η Διεύθυνση Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ γνωτοποίησε ότι άλλαξε εκ νέου η ημερομηνία έναρξης της σχολής προπονητών UEFA C στην ΕΠΣ Έβρου.

Η εν λόγω σχολή που θα έπρεπε να γίνει αρχές Αυγούστου και μετά την πρώτη αναβολή θα ξεκινούσε την προσεχή εβδομάδα, θα πραγματοποιηθεί τελικά το διάστημα από 5 ως και 10 Σεπτεμβρίου 2022. Η διαδικασία των αιτήσεων συμμετοχής παρατείνεται έως αυτήν την Δευτέρα 22/08/2022. 

Σε συνέχεια προηγούμενης ενημέρωσης αναφορικά με τη λειτουργία σχολής προπονητών κατηγορίας UEFA C στην ΕΠΣ Έβρου, ανακοινώνεται η εκ νέου παράταση υποβολής αιτήσεων, καθώς και περαιτέρω οδηγίες.

Συγκεκριμένα, θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι προπονητές να καταθέσουν  τα παρακάτω απαιτούμενα δικαιολογητικά στο proponites@epo.gr ΚΑΙ παράλληλα να στείλουν  την αίτηση τους  ΚΑΙ στο  info@epsevrou.gr

Οι προπονητές που θα επιλεγούν, έπειτα από τον έλεγχο και την αξιολόγηση των αιτήσεων, θα ενημερωθούν με προσωπικό ηλεκτρονικό μήνυμα ώστε να προχωρήσουν στην καταβολή των παραβόλων συμμετοχής.

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για σχολή UEFA C είναι:
1.Αίτηση του ενδιαφερόμενου
2.Αντίγραφο Ποινικού Μητρώου, όχι παλαιότερο των τριών (3) μηνών
3.Πιστοποιητικό Εισαγγελικής Αρχής, ότι δεν είναι φυγόποινος ή φυγόδικος, όχι παλαιότερο των τριών (3) μηνών
4.Ιατρική βεβαίωση περί υγείας από παθολόγο, καρδιολόγο και ψυχίατρο, όχι παλαιότερο των δύο (2) μηνών, από δημόσιο νοσοκομείο, ή γιατρό συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ
5.Δήλωση παραίτησης από ενδεχόμενες αξιώσεις κατά τη διάρκεια της σχολής
6.Πιστοποιητικό Σπουδών θεωρημένο. Απολυτήριο Γ’ Λυκείου τουλάχιστον ή άλλης ισότιμης σχολής
7.Οι υποψήφιοι οφείλουν να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους
8.Yπογεγραμμένη δήλωση  Π.Δ Αξιωματούχων ομάδας
9.Σύντομο βιογραφικό (πτυχία, προϋπηρεσία, κτλ.)
10.Μεθοδολόγιο παροχής αθλητικού ρουχισμού

Όποιος δεν θα έχει καταθέσει ΟΛΑ τα παραπάνω απαιτούμενα δικαιολογητικά στο proponites@epo.gr δεν θα μπορέσει να παρακολουθήσει τη σχολή.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ

  1. Στο θέμα του ηλεκτρονικού μηνύματος προς την ΕΠΟ ο υποψήφιος προπονητής θα αναγράφει με κεφαλαία: «ΟΝΟΜΑ_ ΕΠΩΝΥΜΟ, ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΗΣ UEFA C_ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ
  2. Το σύνολο των δικαιολογητικών θα αποστέλλονται ΣΕ ΕΝΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ (EMAIL) στη διεύθυνση proponites@epo.gr και τα δικαιολογητικά θα πρέπει να είναι αριθμημένα και ονοματισμένα ως εξής (Κάθε έγγραφο/δικαιολογητικό θα πρέπει να μετατρέπεται ξεχωριστά σε μορφή PDF): 
  1. ΑΙΤΗΣΗ_ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
  2. ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ_ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
  3. ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ_ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ κλπ.

Πληροφορίες στο email info@epsevrou.gr και στα τηλέφωνα του γραφείου της Ε.Π.Σ. Ν.Έβρου  2551027657 & 2551031364