Από τον Θεσπρωτό και την Ηγουμενίτσα στην Λάρισα και στον Ηρακλή ο Βαταμίδης

Τη φανέλα του Ηρακλή Λάρισας θα φοράει τη νέα χρονιά ο Εβρίτης στην καταγωγή Σταύρος Βαταμίδης.

Ο 25χρονος (γεννημμένος στις 2/9/1996) επιτελικός μέσος φέτος έκανε μια πολύ καλή σεζόν με τον Θεσπρωτό του Ρότσα αγωνιζόμενος σε 24 ματς, εχοντας 5 ασιστ, 1 γκολ σε 1022′. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Άρης Θεσσαλονίκης (Κ15) και ακολούθησαν οι Αιγινιακός, Αναγέννηση Καρδίτσας, Αγροτικός Αστέρας, Κιλκισιακός, Αναγέννηση Γιαννιτσών και ο Θεσπρωτός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Ο Ηρακλής Λάρισας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Εβρίτη ποδοσφαιριστή, Σταύρου Βαταμίδη (02/09/1996).
Είναι ένας παίκτης με σημαντικές παραστάσεις σε Εθνικές κατηγορίες και από την Παρασκευή (12/8) έχει ενσωματωθεί με την ομάδα μας, κάνοντας και την πρώτη του προπόνηση, όπου είχε την ευκαιρία να γνωριστεί με το νέο τεχνικό επιτελείο και τους συμπαίκτες του.

Ο Βαταμίδης αγωνίζεται σαν μεσοεπιθετικός και στο παρελθόν έχει υπάρξει ποδοσφαιριστής σε αρκετές ομάδες, μεταξύ αυτών: Άρης Θεσσαλονίκης (Κ15), Αιγινιακός, Αναγέννηση Καρδίτσας, Αγροτικός Αστέρας, Κιλκισιακός, Αναγέννηση Γιαννιτσών και την περασμένη χρονιά στον Θεσπρωτό όπου και αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Σταύρο, σου ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα του Ηρακλή Λάρισας”!